Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lojavci hahaha za tursku
Vi cete \"kvazi narod\"odlucivati ko ce biti u Bosni a ko ne??ahhahaahah.pa do prije 50 god. niste imali pravo glasa,a sad se kao vas pita.dace big sto vise memorijalnih turnira za sehidske porodice.
Dadnem ti ja mami po turu......cobane.....SIKTER I TI I SUMSKO GENOCIDNA !!!!!!
Republiku Srpsku nikada ne zovnete njenim pravim imenom vec: -mali blentitet -republika sumska -genocidna republika -itd. A sada se bijete da udjete u njen parlament i to ni manje ni vise nego trazite da sjednete u Podpredsjednicku fotelju najveceg zakonodavnog tijela R.S.-Skupstine. Dao bih ja vama dobro po turu,pa da vam vise nikada ne padne na pamet da trazite vlast tamo gdje niste dobrodosli zbog vase mrznje i olajavanja Srba i R.S.
Komšić može za hrvatskog člana, a ovaj ne može. Sve se plaća, sve se vraća.
joj koji ste umobolnici majko moja, ma sta vas uostalom briga ko ce biti na kojoj poziciji, bolje da se brinetekako ce te prezivjeti sljedecu godinu za koju ekonomski strucnjaci kazu da ce biti katastofalna, a ve moroni i dalje prepucavajte i takmicite ko ce vecu gadost napisati
pa narod zna, prvo su nas orodali pa se sada izvinuli, neka narod zna,
Valjade nam SDA ..... pokradose novac namjenjen za povratnike, zapostavise 49% BiH i sada se nesto uskukali ..... BOSNJACKOG NARODA NEMA NA 49% BIH A MI PRICAMO O MULTIETNICNOSTI PA RADI PORAZAVAJUCEG PODATKA DA SU BOSNJACI KOJI SU NAKON RATA IMALI 20 MJESTA U SKUPSTINI RS-a DANAS GOTOVO NESTALI SA 49% ZEMLJE TREBA DICI DEMONSTRACIJE I TRAZITI DA SE NAJSTROZIJE KAZNE ODGOVORNI POLITICARI IZ SDA I SBIH KOJI SU NAJODGOVORNIJI ZA TAKVO STANJE ...
Pitam se zasto se uopste odrzavaju izbori kada ovi i ovakvi traze nesto sto nisu zasluzili. Valjda se trebaju postovati izborni rezultati, a ne da bude postavljen onaj ko zeli, a ne ko zasluzuje, u ostalom kopirajte FBiH pa radite po njihovom modelu gdje su srbi zastupljeni u promilima.
Eee Salikicu pa sta ste radili vi sve ove godine pa ste dozvolili da do ovakve situacije dodje..Neznam gdje si se ti smjestio dal\' u federaciji ili rs-u pa sad narodu solis pamet kao Malkic iz Vogosce Srebrenicanima. Sta ste uradili da ne izgubite biracko tijelo u RS-u, koliko ste radili na povratku stanovnistva, koliko edukovali gdje trebaju glasati? Ukoliko bude popis kao sto trazi Dodik gdje ce se upisivati i nacionalnost od onih 49 % Bosnjaka koji su 91 zivjeli na podrucju koji se danas zove RS ,nece biti popisano ni onih 9 %. Toliko cete i ucestvovati u vlasti.
znam velika ce to biti skupina ambasadora krenuvsi od ambasadora gornjeg smrdica pa sve do ambasadora donjih kenjala. Skupice se u golemomo broju kao sto su se skupili i na skupstini snsd , a isto su ih najavljivali
Misliš da bi na tvojim gumenim opancima ostalo nešto više. Možda na točkovima traktora ako ga imaš. Možda ti je Dodo dao donaciju za održivi opstanak.
Nadanje ludo radovanje .... zar jos nisi shvatio da je gori onaj ko se nada da ce mu ubice priustiti demokratiju..... ali je bitno da vi politicari ste unistili Bosnjake u RS-g--ocidnom entitetu sad mozete biti mirni i odmarati jer nejma vas nigdje..... tako i treba bagro baliska....
Kome se ne svidja moze napustiti Republiku Srpsku i ponijeti samo onoliko zemlje koliko mu ostane na nanulama
sutra preko 20 ambasadora dolazi na inauguraciju predsjednika Republike Srpske, valjda nije niko i njih obavjestio.