Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svje dok nasa drzava nema jednu policiju genocidasi ce hranit za svoje interese ove vehabijeske mracne sile! Ovo je sve namjestaljka,ali bosnjacki politicari se trebaju izjasnit ko je dozvolio da se ovakve zaostale jedinice kote po BiH-i? Dali je sve ovo jedan dobar cenario za srbsku propagandu vehabija?sve u svemu bosnjacki politicki lideri su svi kolektivno krivi kad dopstaju ovaj zaostali primitizam stavljat korijene u BiH-i! Ali glavni krivac je genocid tvorevina,ona je ta koja je dozvolilia a i sigurno placala ove nakaradne primitivce!znaci kriva je najvise genocid tvorevina! BiH4EVER!
a sto li su o genocidasi fino hranili te vehabije u srcu republike smrdske?ako ovo moze neko smatrat ko realno onda stvarno je vise neg smijesno,u sred genocidne tvorevine,vehabije, buahahahah,buaahahahaha
Genocid se nastavlja ali i ovom genocidasu cemo doci glave.
vidim vi komunjare sa sar.x nedate objavljivati probosanske komentare,ok.nema problema neću vas više ni čitati.
danas slusam u autu za ovu akciju ... pa stvarno... 500 policajaca angazovano a zapljenjene gluposti. svaku malo vecu zgradu u bih da pretresu nace te kolicine sto su oni zaplijenili u \"velikoj\" akciji. al eto, da se nesto prica.... i da narodu zamazu oci
UHAPSI SEBE MAJMUNE !!
BOSNA I HERCEGOVINA SU VJECNEEEEEEE !!!!
NECETE NI KULTURNE KOMENTARE DA OBJAVITE.JA NISAM VRIJEDJAO NIKOGA----------zivljela bih------
NASERA ORICA DOVESTI ZA NACELNIKA POLICIJE; A HARISA SILAJDZICA ZA PRESJEDNIKA BOSNE
I TEBE UROŠE TREBA U PRDEKANU, MAMICU TI LOPOVSKU!!!
Vise ufatise naoruzanja kod ovih sitnih lopova nego u Maoci.. a jos da zagrebu u chtnichka gnijezda... bilo bi svasta... ali chete ne \"ugrozavaju\" teritorijalni integritet BiH..??????? hehe.. moramo li mi durati ovu nepravdu ?