Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan samar, zrtvama. SRAMOTA!
afferim državo , nemojte se čuditi ako nas ubrzo nešto slično ne pogodi. Na ovaj način se proizvodi terorizam i anarhija, tim što će prije ili kasnije neko sam uzeti pravdu u svoje ruke i krenuti sa osvetom. Cijele porodice su nestajale u nekoliko minuta a ni nakon skoro 20 godina malo njih je osudjeno,da ne govorimo o kaznama koje su preblage, kao što se vidi iz priloženog. Ovaj monstrum nije odležao ni pune 3 godine i već je pušten!
da ne postim, ala bi vam se familije naspominjo.
Mislim da smo ionako na kraju strpljenja, pogotovo mi koji smo izgubili po pola familije i koji svakodnevno gledaju ubice svojih najdražih kako uživaju u plodovima svojih krvavih pirova i pljački 92\' Ukoliko se neko ne zabavi zatvaranjem zločinaca nema nam druge nego drugo poluvrijeme! Makar i gerilski!
Pa ako je pirzno krvicu zasto nije dobio 30 godina umjesto smernu kaznu ili 60 godina zatvora Koje mi sudije imamo zato nam lopovi i ubice setaju ulicama i pucaju na sve strane
komunjare = chetnici Tito i Draža, ko more i plaža
serbs = GENOCIDE!
Čuj to snosi visok stepen krivične odgovornosti ,a pušten na slobodu.O Bože gdje mi živimo...
@dexter Meni se čini da pokušavaju podići nezadovoljstvo Bosanaca (bošnjaka najprije) na najveći mogući nivo, a svi znamo šta to znači... i tu kumuje i tzv. medjunarodna zajednica tako što dopušta svakodnevne napade na državu i žrtve. Ako nastavi ovako, uz malo pogoršane ekonomske uslove ne čeka nas ništa drugo nego oružani sukob...
mora se vjera braniti.... BTW nismo mi vjerski fundamentalisti kao arapi!! :D nemojte nas tako nazivati!
Treba sad da ga nadje neko i da ga crna noc proguta, bolje bi bilo od zatvora!
normala...
Treba oluja i traktorijada i u bosni.Ma i bila bi da ameri nisu stopirali, al neka neka bice opet.