Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicno, treba da trune u zatvoru zbog pustanja zlocinaca, korupcije i cega sve ne, a njemu sude zbog nelegalnog drzanja oruzja a u p....
Nisu napisali da su mu pistolj vratili
a sto ne bi vratili! pistolj je legalan i nije sa crnog trzista. to je njegova imovina...
Nezakonito drzanje oruzja, jos malo bazuku ce imati!
Hoće li odgovarat Lagumdžija i SDP koji su ga instalirali na tu poziciju ??!??!?!?
Postavili su ga kao legalnog politicara(nije imao djela do toga),kriminalom se poceo baviti kasnije,kada,ga je SDA uzela po svoje.ZAto je i ovako strasno kaznjen,haha.
Budimir borac za korupciju i mito, a ne protiv korupcije i mita
apsurd "pravne" države
Pošto je predsjednik njemu moze uslovna a da je neki obični građanin truhno bi u zatvoru
Ovo je on osuđen što je imao samo pištolj, da je imao automat nebi ga osudili
Ko se smije kladiti da li će Avdin FTV dnevnik 1 večeras ovo objaviti?
I to je kao kazna koja bi trebala imati svrhu ... ako neko ima oruzje bez dozvole to automatski povlaci i da je, pored toga sto nedozvoljeno posjeduje to oruzje, upetljan u neke kriminalne radnje, a ta kazna, i to uslovna nece imati nikakvu svrhu osim sto ce ga jos vise ohrabriti za neke stvari, jer ce misliti da mu niko nista ne moze.
hahahhaa u kojoj je to drzavi hahahha jao jesi glup moj silja....znaci kako ono: ko laze taj i krade, ko krade taj i ubija....hajmo u zatvor za ubistvo. Siljo, ti si zivi dokaz za onu "misljenje je ko i guzica. svak je/ga ima"
Pojeo vuk magarca nista od presude,a nekoga osude za 100 km a nekog ni za par miliona
ko je jamio jamio ,nestala je lova preko papira..............................ja ću da umrem zbog 12 KM
Ma treba njega u zatvor odmah i to na puno duzi period, koliko on jos ima krivicnih dijela, pitanje je vremena kada ce izaci na vidjelo.
Da je obican covjek, odlezao bi tu kaznu, a ovako posto je u pitanju Budimir, on se na jednostavan nacin izvuce!
hajde ne seri bajri....nismo budale! koji je to jos sarajevski djilkos koji nosa pistolje, odlezao i dana....ne rise majke ti
Hha,pa niste mu trebali ni to dati,trebali ste ga nagraditi novcano,sto je 2 godine Federaciju drzao blokiranu,za sta je primio ogromnu lovu od SDA,koja i kontrolise pravosudje u Federacije,sto se vidi i iz ove presude,haha.
U pravu si. Stvarno preofirno, usluga za uslugu izgleda
Smjesno, jesu li mu vratili pistolj, ne bih se cudio nimalo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Živko Budimir - Alive like Be peace Gradimir Gojer - Building peace Naked because
Za početak i 6 mjeseci uvjetne je nešto! Mada klupko se odmotava tako da će Živkec osim arsenala nedjela imati i arsenal kazni!!!