Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ogledalo 29.12.2008. u 11:13 -------- a ko je kriv za sve sto se u federaciji desava od dejtona? Dodik? ko je u svakom mogucem smislu obespravio Bosnjake? Ja cu ti reci - ONI koji su u arafatovskom stilu BH građanima podarili (robovsku) naciju i time im oduzeli GRAĐANSKA prava - slobode i - građansku drzavu - tako da sad samo ime muslimansko predstavlja opasnost za ,,druge\'\' - a niko nece da ih NACIONALNO i racionalno osvijesti i ukaze na pravi uzrok - cije posljedice trpe oni - dok se OCEVI i SINOVI Bosnjacke (ustavnom prevarom nastale) nacije 20 godina bogate hiperprodukcijom siromastva i bijede koju pokusavaju i Boga prevariti - hiperproduktivnom izgradnjom dzamija umjesto tvornica - fabrika - i svega sto covjeka cini konstruktivno produktivnom jedinkom - siroke - kulturoloski, civilizacijski, tradicijski - urbane drustvene zajednice - u nasem slucaju - juznoslavenskih naroda koji po svim kriterijima pripadaju EU - a NE Egiptu vs Pakistanu.
Situacija je takva, tačnije jadna, sa granice prema EU vračaju samo Bošnjake, naravno jer nemaju Hrvatske pasoše niti su državljani Srbije, i to samo zato što su muslimani, nikakav drugi razlog. To vam je istina !
kako glupo stavljate naslove, po naslovu bi se pomislilo da svi mogu putovat a ono samo guzonje za diplomatskim pasosima odavno su mi se zgadili svi mediji , a sad polako i sa-x, FUUUUJJJJ uzmi ubi pa se pistolj
E baš dobro što mogu u Egipat bez vize, haj sad sredi da idemo Bugarsku...
E bas mi je drago.. sad ce Visocani moci raaaahat u Egipat u obilazak vikendica.. :)))
E svaka cast, u naslovu ukidanje viza, a u tekstu ukidanje viza za neke posebne persone (sto reče prethodnik, za buraniju - ništa).
jako sam oduševljen!! koja je zemlja sljedeća? palestina, afganistan? sven zapadnije \"alaha ti\"...
svako gleda svoj interes...alkalaj, kao nosilac diplomatskog pasosa, za sebe i svoje kolege iz organa uprave koji su nosioci sluzbenog pasosa, sredjuje oslobadjanje od viza...a sitna buranija? ma oni svakako nemaju para za turisticko putovanje u egipat...
@putnik Potpisujem. Sa mozda jos vecom dozom sarkazma.
HAHAHAHAAHA!!! E ako vo nije dobra vijest! Već godinama čekam da ukinu vize za Egipat..HAHHAHA