Raspisan konkurs za radnike
0
Uskoro otvaranje McDonaldsa i u Banjoj Luci
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Punice nase muslimanske dzepove, vlasnik licence je bosnjo
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Nebi me začudilo kad bi se jedan od menua zvao Mc-Dodo ili Mc-Big vodja
uskoro nijedan pas-lutalica neće više hodati Banja Lukom...
sto mene kao bosnjaka treba ciniti tuznim i zavisnim sto i \"srpska\" banja luka napreduje u nekom pogledu? mahanje iz sarajeva!
\"Tako će grad na Vrbasu poslije Sarajeva postati druga sredina u BiH koja je dobila restoran jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača brze hrane. \" Nije tačno. Vi sa SAX portala bogli biste se malo informisati . Grad na Vrbasu će biti TREĆA sredina u kojoj se otvara Mek. U Mostaru se otvara početkom aprila! Baš ste botovi. Prvo netačne informacije , a drugo dozvoljavate nacionalistima (čitaj životinjama) da se ovdje iživljavaju !!
Iskreno, Sarajevo se jeste poseljacilo ali je uvijek bilo i bit ce Megalopolis za Bg.
dok ljudi ne pocnu govoriti ni ne znas sa kakvim si idiotima okruzen, a jos kad\' to bace na papir dodje ti da pobjegnes glavom bez obzira odavde :) katastrofa od idiota oko mene :)
Slanina u Mek an\' Diju je najbolja. Hrskava k\'o hrskavica. Ko voli, nek\' omasti brke.
Bravo Banjaluka, ljepotice! Jasta. Haman! Zaman! Naman! Svim pravoslavcima u Banjaluci cestitam otvaranje McDOnaldsa. Najiskrenije cestitke svim ljudima dobre volje.
U B.Luci se mogu povoljno kupiti gusle. Možete kupiti i guslara, sve povoljno.
U Beogradu je otvoren prvi mc donalds u ex YU 1988 god. Danas u Beogradu ukupno ima 11 mc donaldsa. Po jedan mc je otvoren u Subotici, Novom Sadu, Nisu, Velikoj Plani(autoput). Ovo je odgovor onom sto je napisao da Vlasi kasne za Sarajevom.
hahah znao sam, pa Srbi imaju mcdonalds recimo od 1988 PRVI u Istocnoj evropi, dok Sarajevo bilo jos mahala, dans samo u Beogradu ima preko 11 mcdonaldsa a ima ih i u ostalim vecim gradovima, pored toga KFC,pizza hut, costa cofee nista od toga nemate a verovatno necete ni da imate, otvorio se mc u Sarajevu i muslimani poceli da se tripuju heheh! plus vas mcdonalds ima komandu u begeu bre indosi! jadni ste i smesni!
ovo dodik uzvraca udarac Sarajevu kupio neki poslovni i stavice mc i vlasi misle mc :D hehehhehhe
Znaci dolazi otrov i u BL. Neka i treba kad smo stoka i zapostavljamo domace Sto se tice gore komentara mislio sam nesto prokomentarisati ali vidim @SARAJ je vec sve objasnio/la
e jeste corava balkanska plemena sa tezom retardacijom - ko je prvi, ko ce koga... niko ni da se zabrine osim nacelno za to gmo smece sto nam uvaljuju kolektivno... Ja ne znam je l CIA prati ove forume ali ako prati vjerovatno smo im mi svi prvi na listi za odstrel prilikom ostvarivanja zlatne milijarde. Za vecinu forumasa mogu reci da ne bi ni bilo steta.
oce li bit drajv tru da mogu sa svojim trakorom doc?