Na sarajevskim ulicama
0
Uskoro novi tramvaji i autobusi
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo govore vec mjesecima, i nista ne bude pa prodje neko vrijeme pa kazu bice i nista opet od ovoga nema...
super vijest, samo naprijed!!! nove tgrade, nove saobracajnicen novi tramvaji......super
http://www.parsnova.cz/index.php?im=66&lang=en
Zaboravili su prvo da naprave modernu prugu. Ne sanaciju koju rade besmisleno svake godine Kakvi crni tramvaji. Bez metroa, nista. Tramvaji su u svijetu davno otpuhali svoje.
zivio gras zivio sandzak
SATRA se samo sklapa kod nas, i to ako se dobro sjecam na remontovanim starim podlozjem i sa novom karoserijom. Neznam ima li tu i jedan saraf BH proizvodnje.
Vala se ta SATRA satra :D
Jos samo kad bi uveli nocni saobracaj da mogu kuci u 2 navecer ... Ovo mi, ustvari, nista i ne znaci.
Ajoj, pa dje ce nama nove tramvaje..autobuse i trolejbuse..pa ni ovo sto imamo nasi \"gradjani\" ne cuvaju, a grasovci ne odrzavaju... Treba vratit zaprezni tramvaj.. Btw. Kako i ja cuh poodavno, tramvaji fakat jesu domace proizvodnje..(mada se i dalje pitam gdje ih prave..)
Bolje da su tim parama napravili smjestaj za maloljetnike kriminalce
@reva;u pravu si po pitanju revizora (citaj;PAPAKA),ne bi im skodila koja lekcija iz lijepog ponasanja.
I bolja je ta austrijska sudžuka merak, nego merak iz tuzle
to ti je domaci proizvod isto kao i Bosanski sudzuk koji se pravi u Austriji:D:D:DDDDDDD
Nadam se da ovo ne znači i skuplji prevoz!
Mozda i nove tarife voznih karti, smijesno je da karta do Ilidze sa Bascarsije kosta isto kao ona od Katedrale do CBBIH... Da revizori budu ljubazniji prema turistima i ljudima koji nisu iz Sarajeva... Moje prijatelje iz Ceske su lijepo po usima opalili, jos im nisu ni dali račun/priznanicu za plačenu kaznu. Imali karte poništene, uredno, htjeli da naprave \"krug\" Ilidza-Bascarsija-Ilidza, Nisu znali da im za taj \"krug\" trebaju dvije karte po osobi... Na stranim turistickim web stranicama upozoravaju putnike o nepristojnosti revizora i osoblja gradskog prevoza... Odjelo ne cini covjeka... Lijepo se je ponoviti, ali malo ljubaznosti osoblja koji su u direktnom kontaktu sa putnicima ne bi skodilo. Lijepo je od menadzmenta sto se trude da obezbjede kvalitetan prevoz gradjanima i posjetiocima ovog grada, ali bi isto tako dobro dosla mala obuka osoblja lijepog i uljudnog ponašanja i usluzivanja.