Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem sto se linije uspostavljaju. Za Titine Jugoslavije se moglo iz BiH samo za Zagreb i Beograd. U principu problem je sto Dodik ove linije odrzava parama iz budzeta samo da bi mogao da kaze da i oni imaju avione koji nekuda idu i da na taj nacin promovira svoju republiku. Isto kao sto hoce da dovede i Kravitza u Banja Luku i da ga plati budzetskim novcem. Ali dokle god ljudi u RS smatraju da je takvo trosenje opravdano tu onda u stvari i nema nikakvih problema.
Ja glupe relacije...
ovi iz banjaluke misle avion i oklopni transporter jedno te isto
Sve na svijetu ima granice, osim ljudske zavisti i gluposti...........
JEL OVO FRANKFURTSKI AERODROM (VIDI PROMETA)
Cudi me da nema bar TAXI stand na kraju ove piste. Dje li onda bude dodikovo avionce na ovoj livadi? A imaju i puno parkova isto ko Istocno SA.