Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bem vam sve nesposobno. Brze se Japan oporavio od katastrofe nego Gras od snijega
cistio sam i ja, al j.eb,em.u gras ima 1800 radnika pa zar nemoze bar 400-500 da se ukljuci? Ne voze svi trolejbuse...
@messi22 MARŠ U ŠOŠONISTAN, SUNCE VAM MAFIJAŠKO! ZAGADILI STE GRAD, ZAJEDNO SA (I)STOČNOM BOSNOM KOJA SE ČITAVA PRESELILA U SARAJEVO!
ko kaze da se nisu karte placale u GRAS-u sto lazes??? karte su se itekako placale a na njihovu sramotu da im turski bataljon cisti prugu da ne bi sandze malo guzice dali i zavrnuli rukave.. i sta sad platili studentima dnevnice,a odakle kad se GRAS grca u dugovima kad nisu imali ni za goriva..pa ce opet u strajk..a 2,2 miliona KM im vlada dala u januaru subvnecija za vozila..sta su uradili?? neradnici dobili po 2plate i 2 topla obroka..hoce li se odbiti od grasovskih plata ovo sto placaju studentima??????
boli me udna žila za tramvaj
Bas su brzi, svaka im cast. Samo pet dana im je trebalo da osposobe djelimicno saobracaj i to \"nadljudskim\" naporima. Ja ne zalim niti jednog feninga koji dam za kartu.
Vrati se u Istočnu Bosnu odakle si došao.
e moj Nedime pojma ti nemas o fotografiji
tacno. da su tramvaji kruzili sa petka na subotu i da im sandzosi nisu sklonili one mini grtalice koje je svaki imao ispod prednjih vrata, ovo zakrcenje sina se nikad ne bi ni desilo. ali sandzo htio par slobodnih dana.
Da je samo jedan tramvaj kružio gradom u noći sa petka na nedjelju ne bi trebalo danas čistiti prugu, a ovako su namjerno pokvarili 4 tramvaja (crkli motori) da ne bi morali voziti po snijegu. Čista odmazda sandžosa iz grasa zbog neispunjenja obećanja od Vlade KS
ma sta kazete? moja chwila ociscena bolje nego skenderija, tako da taj supljak centar cist i sl, macku o rep. sramota naseg grada da nas metar snijega baci u kolaps.
Da centro ima dozvolu da vozi linije po gradu vec bi u Ponedjeljak imali prevoz u punom kapacitetu....put do Dobrosevica je ociscen a bus ne ide,nikad vam kartu necu platiti,3dana pjeske idem do stupa...
Gras je dao studentima mogucnost da ciste dnevnica je 35 km tacnije rade po 6 sati mislim super nema sta ... Kanton je zakazao ne samo kod pruge i slicno nego opcenito u gradu... Sto se tice Grasa daju sve od sebe solidno je grad pokreven kad se skonta sve sta i kako se radi u ovoj drzavi . OPET CU DA NAGLASIM U NAJGORIM TRENUCIMA U SARAJEVU GDJE JE CENTRO BIO HA???? NEMA IH NA VIDIKU DA SU BAREM DALI 2 BUSA VOZILI SU ZA VOGOSCU I POVECALI CIJENU KARTE ZA 20 KF .... Znaci prva 2 dana u GRASU SE NISU NAPLACILVALA KARTE .. TOLIKO ... VIDI SE EVO ZA 3 DANA KOLKOO TRAMVAJ ZNACI U SARAJEVU 60 POSTO LJUDI SE VOZA TRAMVAJEM :)
gradonacelnik nosi crvenu kravatu,moglo se vidjeti jutros u programu na tv-u
vlast zakazala coma gdje je naš gradonačelnik!!!svi levati sposobni ekstra!
MUnara mu Mjera bila za vikend