Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rajvosa he, he... selom ga seljaci napravise. I takvi lokalni sovinisti poput tebe, kojima je Mostar uvijek bio trn u oku! Bulevar sine, nekad pored Titove glavna ulica u Mostaru. Danas uglavnom samo rusevina i nevidljiva crta podjele na civilizaciju i kretenizam, na svijetlost i mrak!
otkud selu bulevar????
@Massaro ovaj portal zivi od ovih komentara. Svak\' se malo isprazni kad i kako mu je ceif... Zalosno ali istinito. Ja licno ne citam nikakve komentara osim ako su o Mostaru. Malo se zabavim ovim \"novopecenim\" gradjanima kad pocnu postavljati pitanja poput \"Gdje je Bulevar u Mostaru?\", a ne zna da trenutno zivi 200m od njega!
posljedica opste nediscipline i haosa! predlazem da se mogucnost komentarisanja na ovom portalu ukine, dok ove amebe malo ne evoluiraju
Preletih’ evo ove kao I dobar broj komentara na ostalim temama , pa evo hocu priupitat’ sta SA-X misli da opcija komentiranja ovih clanaka pridonosi kvalitetu portala? Mislim da manje od 1% svih komentara ima neku vrijednost I namjeru da ponudi normalno/korektno misljenje o temi… dok je 99% njih produkt bubuljicavih balavaca koji umjesto da uce ili se sexaju bulazne po portalu, zadrignutih kretena i umobolnika koje ni majka rodjena ne voli (a ni oni nju), seljacina primitivnih (bez obzira jesul’ iz grada ili iz kojekakvih vukojebina) kojima je ovo jedini nacin da nesto I negdje kazu, I svakojakog ljudskog sljama kojima je eto tehnologija omogucila da svoje “umotvorine” nastale u zabokrecini koju zovu mozak, podijele sa svijetom. Svakom normalnom covjeku se zeludac okrene od ljepote izricaja vrijednih “komentardzija”, pa eto ako SA-X nema odgovora na moje pitanje, mozda moze neko od od ovih 1% ponuditi neko normalno objasnjenje.
Mostar, Tu sam i ostala islamofasisticka baliyska bagro: POGLEDAJTE TKO JE ZIVIO U SARAJEVU PRIJE RATA A TKO ZIVI SADA! Ostale gradove i gradice u vasih 24% necemo nabrajati - vi ste izvrsili najvece etnicko ciscenje decibelima, munaretima, diskriminacijom. No, ne brinite s vama nitko vise i ne zeli zivjeti !!!
hej nadojeni nacionalisti! podojite ga i meni malo
@Jozo Ne znas gdje je bulevar a pises mi o \"raji\"??????! Pa ljakse zapadno \'ercegovacki, kad si onda sljego???! 2009? I cuj na desnoj strani ne bi bilo ovako zapusteno!? Pa upitaj malo tatu svoga sto je bulevar onaki kakav je. Ni Hirosima mu nije nalik.
@Jozo, \"odgovor\" i ostala bagro da ste vi vidjeli Mostara prije 1992 ne bi vas interesovalo na kojoj je \"strani.\" Ali posto jos pitate na kojoj je \"strani\" Bulevar, onda sam siguran da ga jos uvijek niste ni vidjeli! Na svu srecu! Ja se nadam da ce tako i ostati... :D
razgranicenje...pa izgleda kao i balinski dio - nikako !
Ovo ti je u ciganskom dijelu jarane pa ti sad kontaj.
halo ba raja, jel ovo u ustaskom il baliskom dijelu? ne vjerujem da bi kod uja vako bilo zapuscano.
a sto je sa djelom IZMETbegovica, u RS se donosi zakon o referendumu tamo ne smijete ni prismrditi, a federacija je pred slomom. u vasih 24% se posijali minarete i zivite k\'o stoka. ako je on to htio, onda je i uspio !!!
za @Mostar: Zar ne vidis da se svakim danom urusava djelo ,,krivoustog cimbenika,,,a ti pises tekstove asocirajuci na ta ista djela.
ko je granatr\'o ovo redovni mjesecima?koji li to divljaci,ni pigmeji nebi to radili?a oni to ko veliko civilizovni hriscani?