Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocelo je pocelo. Sarajevu se ponovo vjeruje. Prijatelji Sarajeva i sarajlija ce ponovo dolaziti i pruzatia nam pordsku. Ponovo normalni ljudi na celu najveceg grada u Boslni i Hercegovini. Ako Bog da uskoruo i u cijeloj drzavi. Nacionalisti u misije rupe ili trazite novu destinaciju za svoje necivilizovano djelovanje!!!
Nezaboravite da su vasi heroji napravili te stete pa sad se zivi od sadake.Srbi opljackase sve firme po Sarajevu pred povlacenje a ono sto ne opljacakse, popalise. Soko iz Mostara sada ima pogon u Bijeljini :). A ti Hrvatino, nemoj da pisas uz vjetar, Hrvatska je opljackala Bosnu isto ko i Srbija, i danas Bosna ima 3 milijardi KM deficit utrgovini sa Hrvatskom i Srbijom, jer vasi lideri vise vole svojim gazdama u Zagrebu i Bg nego vama. Kad bi se deficit smanjio bilo bi para za vijecnica i vijecnica. Osim toga to sto vi BH Hrvati dobijate je socijala od Hrvatske, i to sa vasim parama. Od trgovinskog deficita sa Bosnom ,Hrvatska izdvoji 1% vama a 99% cuva sebi. Da vam dinar uzme 99.E moje budale vaske i ustaske.
Popisaj drzavu i narod i koja samo zivi od sadake i donacija! Razdruziti se pod hitno od neradnika i ljenivaca pa nek sami tonu na dno!
Sad treba napisat tekst Mađarima i objavit Mađarima kako je kriza a vi eto dajete tamo nekim Bosancima. Tako ste bagro sarajevska sa Hrvatima napravili.
Mlad ti je (relativno), Branković, Dodik... Procvjetala oba entiteta-u lopovluku... BRE!!!!
Gledaj ovog behmena bre, kako je samo mlad i perspektivan, pravi titin pionir :P