Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je kako su slicni "junaci" uvijek u grupama + naoruzani. Isto tako cudo jedno cak i u grupama nikad ne napadaju sposobnije i malo jace osobe. Veliki junaci, nema sta...
Sjećate se kad su ona dvojica smrdskih provokatora dobili po njonji u Sarajevu? Prvo ih tukli šiptari a onda raja iz kafane. Ubili Boga u njima http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/nadzorna-kamera-snimila-sta-se-desilo-u-pekari-gold/091022008 Oni samo znaju nasrnuti na nenaoružanog i mirnog čovjeka a vidi kako šipci i naši biju ove provokatore sa palijama.
Ha ha ha. Bravo Matja.
Ček malo,ovdje 'ebe lud zbunjenog!Kako je moguće da tražimo da neko ko čini zločine da se i bori protiv takvih! To bi značilo da se policija počne boriti sama protiv sebe!
Policija nije pronašla napadač(a)e mada je našla ženski ruž koji je korišten nakon što se povratnik probudio.
Na slici uopste nema 4s,to je samo nagadjanje
Baš ste mizerni vi srbi. Tri na jednog i to nespremna čovjeka. Jadni ste i žalosni, prave kukavice...al vi to več znate !!!!
maskirali se a potpisali se....logično
Ljudi se malo nasalili a vi odmah dizete galamu,sta bi bilo da su ga ozlijedili?
Teror koji ovakvi nastoje sprovoditi se, čini mi se, može rahat mjeriti sa Izraelcima. Kakva je to samo zatrovana krv, to je za ne povjerovati. Bolest, u najmanju ruku.
kakvi izraelci su nula za njih, nemosh ih ni sa ISIL porediti!
Ja vjerujem da oni poduzimaju SVE POTREBITE MJERE I RADNJE da počinioce ovog zlodjela - nikad ne pronađu ... ! ! !
A šta reči, sve je to zona odgovornosti istog, nesposobnog MUP-a . . .
A šta reči, obadva slučaja su u nadležnosti (izgleda) nesposobnog MUP-a PC ...