Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I poslije 20 godina pada SOCIJALIZMA za sto su se krvnicki borili, opet bi da i pored sto je list necije VLASNISTVO da oni SAMOUPRAVLJAJU. Nema vise YUGE koju \"smo\" divljacki razbili gdje je bilo, koliko radnika toliko gazda. Citat; Naime, vlasnik se neprekidno uplitao u urednički posao itd.. Sto bi po njima trebalo da znaci; Naime, vlasnik se neprekidno uplitao u \"SVOJ\" posao Sto je krajnji bezobrazluk radnika koji se tako ponasaju prema vlasniku (BABI) Ti novinari koji hoce da gazduju tudjom imovinom mogu samo da opstanu vode na balkanu, ali jos kratko. VAHIDE u pravu si i nauci ih onj staroj dobrj;VEZI KONJA GDJE TI GAZDA KAZE.
poruka urednicima u strajku... je*ite im majku
Gdje li idu pare od opcine koja sufinansira i ovaj list? Joj Vahide, Vahide, sram te bilo... ali nisi sam, sta ces, takvi su mahom svi vlasnici ili direktori tuzlanskih medija, npr. legendarnog Kameleona, gdje Berba i ne voli platiti novinarima , a tu je TVT i njihov hostaplercic... Sta cemo, danas jedan ode novinar, a dodje drugi, jer ponuda je mnogo veca od potraznje. Univerzitet stanca novinare kao da smo London ( u najmanju ruku), samo profesori imaju posao i niko drugi... a vi ostali (ako vec unaprijed ne znate gdje cete se uhljebiti, tj. u neku instituciju na drzavnim jaslama) volontirat cete, zaradjivat cete crkavicu itd...A Opcina je tu da finansira medije...