Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rs i mir, ko zemlja i nebo!
Ima iz drugih drzava gostiju a ima li ko iz Sarajeva , Tuzle, Mostara, Bihaca, to bi bilo vrijednije nego 1000 iz drugih drzava...
Koja farsa! Skup \"bogatsvo razlicitosti\"??!! Neznam ko odobrava da se ovako nesto organizuje i daje jedna slika sredini u kojoj vlada samo jednoumlje. Koje razlicitosti?? Otjerali ste i unistili svu tu razlicitost, imate samo jednolikost. Ovo je apsurd i manipulacija svjetskih razmjera. Gdje su ljudi i utoj \"razlicitosti\", gdje su vjerski objekti tih razlicitosti? Gdje je promjena svijesti, a da ne govorim sutanje o proslosti. ko salje te muftije i biskupe na ovakve skupove, da svojim prisustvom pokazu \"razlicitost\" samo jedan dan??!! Ko uopste moze podnjet ovu laznu sliku i pravit se kao da nista nije bilo?
eskurzija, hehe..
sastav je pravi, sve odabrani.. a oTklen pare????? Bolje da ste kupili 1000 krava i podjelili sirotinji!
Poruke mira i tolerancije ? Kakve poruke mira i tolerancije se mogu uputiti sa mjesta gdje je počinjen genocid i najteži i najokrutniji ratni zločini koje je civilizacija vidjela ? I to od najvećih zločinaca na balkanu u XX stoljeću ? I sad mi treba da kažemo, jao super... treba ovako više molitvenih droručaka. Mafija genocidna, treba ih povješat\' sve
ovi se pravo ufurali. haj biti ce im vece razocaranje kad se bude rasturala genocidna. sta camdzic tamo radi i koga on tamo predstavlja? srbe?