Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bračo samo budite spremni na ono najgore. Pa če mo vidjeti kom odbojci a kom opanci. Ovi stručnjaci (državni majmuni) zavaravaju da bi sakrili i još više ukrali. Isti scenario iz 92. Al smo duplo jači
Mile je genocidas kao i sva njegova porodica kič poprilični
Samo vi serite. Kad narod izađe na ulice, tad postoji samo zakon ulice. Imate još malo vremena, a onda se poserite na vaše zakone.
To i zele. Rat resetuje i legalizuje sav kriminal.
Milorad najavljuje secesiju, a americki ambasador Morfij kod Sencija pola sata prica o Bakiru, pokusava javnost ubijediti da su bosnjacki lideri problem zastoja drzave na euro-atlantskom putu. PIC se samo dzaba ofira sa prepirkama i javnim prozivkama Milorada, koji je jasno krenuo putem izlaska iz Dejtonskog mirovnog sporazuma.
PIC uputio oštru poruku Dodiku: "Odmah počnite sarađivati sa Schmidtom, a ako nećete, daćemo vam samo 75% državne imovine, usporićemo vam Istočnu interkonekciju za 2 mj., odgodićemo vam slanje EUFOR-a na entitetsku liniju za 6 mj. i reći ćemo Njemačkoj da umjesto 10 izvodi samo 5 velikih investicija u RS."
U nedostatku sposobnosti da se nosimo sa svakodnevnim problemima gradjana, rjesenje je jednostavno. Zakuhavanje level max