Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusmanka Majkic i sama prodavala oruzije pa se cudi i pita ko bi to mogao prodavati oruzije. Pitaj Dodu, sve ce ti reci. Svakako je on se vise puta zalagao za demilitarizaciju Bosne i Hercegovine. Valjda je i sam ucestvovao u toj demilitarizaciji zato sto je prodavao nase oruzije na svjetskim ratistima. Zapamtite ona Oluja iz avgusta 1995 jos nije zavrsila. Ovo je samo mali predah pred jos vecu. Sljedeca ce vas odpuhati do Vojvodine...
to dusanka...samo deri nek misevi bejze po rupama :))))) ..kad ne postoji musko sa mudima nek bar ima jedna zena :)))))
A što nije spomenula da se na tome neko i obogatio??? Kad je već spremna na iznošenje činjenica što nije bila detaljnija, konkretnija! SVe je ovo poznata priča koja ima pozadinu, a kad je u pitanju sporni period 2006-2008 god, pa zna se ko je tad vedrio i oblačio ministarstvom odbrane!
Kada vidim Majkićevu osjetim se bezbjedno.