Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavidim na motivaciji i trudu, za svaku je pohvalu, i momak, a bogami i majka, divim se ovakvim ženama.
Borba je to velika, i to na više frontova.
A koliko mi svakodnevno nalazimo opravdanja... Postidi me momak. Svako dobro ti zelim!
Mene je stid moje ljenosti i nezadovoljstva svojim zivot, samo sjedim i kukam. Posebno se postidim kad vidim ovakvu zivotnu snagu i motivaciju! ...............Svaka cast!!
Da imamo državu ne bi Ismara podržala samo jedna savjesna i i moralna učiteljica nego svi odgovorni po sili Zakona!
Njegova majka je zmaj!
Hrabri mladić.
Bravo, dečko! Pri svim poteškoćama u životu ima toliku motivaciju i ulaže trud u svoje obrazovanje dok neki mamini i tatini lezihl***vići sjede i čekaju da im padne s neba položen ispit, diploma, posao ili šta već očekuju... Lijenčine, ugledajte se na momka.
nije to nista ja govorim 5 iako sam zdrav ko dren: bosanski, srpski, hrvatski, njemacki, engleski
Najveci izbor kvalitetne led rasvjete ZAŠTO IZABRATI LED? - Energetska efikasnost - Uštedite novac - Dug životni vijek - Brzo paljenje - Sigurnost fb.stranica https://www.facebook.com/ledsplendor Dostava na kućnu adresu, plaćanjem pouzećem 066 645 645
Ej zenska glavo, odabrala si pogresnu temu pod kojom se reklamiras. I da mi treba ta rasvjeta ne bih je sada od tebe uzeo vec trazio tvoju konkurenciju.
Zado nam je momak samo tako domaci zadatak.. Sretno momcino..
U ovoj vukohebini trud se ne isplati, ma koliki bio... Svaka cast mladicu! Nadam se da ce ti se ostvariti zelja...
Ako se ne trudis tek onda crs vidjeti vaznost truda