Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed SDP......dosta je vise bilo krimogeno separatistickih smra-dova i nijihove ugrozenosti !!!!! Koga nema bez njega se moze !!!!! A treci ces Miro dobiti kad ti na vrbi rodi magarac pa ni tada .......a o raspadu BiH mozes samo sanjati gnj-do separatisticka u pokusaju !!!!! SIKTER
Treba strankama oko platforme dat bezrezervnu podrsku u suprotnom, pat pozicija, sto je i cilj Dodika i njegovi satelita po B Luci i Mostaru. Ovo je sad il BiH i nebit! Nadam se da se ovi ljudi bit hrabri i formirat vlast.
Lagumdžija bi napravio najbolju stvar ako bi se odmaknuo od politike. Nije to za njega, neka radi ono što zna raditi. Neko bi mu to morao reći.
HDZ blefira jer zna da ne moze i nesmije nista pokusat od onoga sto obecava da ce ucinit kada SDP Iostali potpisnici platforme uspostave vlast do 31 marta.SAMO NAPRIJED ZLAJA.
Poruka za sve stranke,a posebice SDP-u: Ne gurajte mladost u nove sukobe, nego im omogućite život dostojan čovjeka!!!
lagumdzija, samo tako nastavi, pa ti si rodjen da ovu jadnu zemlju, definitivno, razj...s do kraja, znas to sto si cijeli rat i poslije rata bio uz skute nacionalista, i samo 18 mjeseci uspio se odrzati na vlasti za svih ovih vise od 20 godina je dokaz koji si id.., ovaj put, samo da znas nisi dobio glasove, vec su oni koji su vladali svih ovih godina izgubili jer nisu bili dobri, a ti ako BOG DA neces vise nikada, jer ovo ce biti pouka svima da si ti gori od svih nacionalista u ovoj zemlji i sspremniji da ih odvedes u propast vec sto su to bili Alija, Boban, Milosevic.
Tako je Zlatko nema uzmaka pod pritiscima iznutra ali i vana. Oslobodi nas zaštitnika naroda.
vlast ce biti formirana do 31.marta, sto ce i biti objavljno dan kasnije 1.aprila 2011 _drzava od kratkog_vijeka_
Ove SDP-ove NEBULOZE Necu komentirat
Pa pisi bre normalno ! I treba da se osnuje vlast
Admin nema pardona. Ili si musliman ili si izbrisan :-)
Ove SDP-ove NEBULOZE Necu komentirat
Ove SDP-ove NEBULOZE Necu komentirat
sa-x.com iz dana u dan ste sve gori i gori ljudima totalno bez razloga brisete komentare i svaka vam cast na profesionalnosti vi pokazujete kako i u tako bitnoj profesiji za drustvo kao sto je novinarstvo moze biti smece svaka cast
Ove SDP-ove NEBULOZE Necu komentirat
Ove SDP-ove NEBULOZE Necu komentirat
Administratoru Majcicu ti je6em (na vise stranica) Brisi Brisi Istinu neces obrisat