Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A UPRKOS INSISTIRANJU FAMILIJE AK.ADEMIKA Sulejmana Redzica policija i spasavaoci su hinjski sutjeli i nisu radili sta su trebali raditi, HINJE JEDNE, a danas sute ko ZMIJE U.B.I.C.E !
Alpinista koji jos nije pronadjen je Edvard Retelj iz Splita...jedan od najiskusnijih u cijeloj regiji.Covjek koji ima uspone u skoro svim znacajnijim gorama svijeta.Nadam se da ce ga uskoro pronaci zivog.Nesto slicno je dozivio i prezivio njegov partner Stipe Bozic takodje iz ST-a, osamdesetih na Prenju.Edo izdrzi..hrabri imaju srece.....
@dosadno Pomozi sebi idi odmah i "rokni se ".
Treba li pomoc, besposlan sam