Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite pse, da razne organizacije mogu krast pare od donacija. U ovoj drzavi veca prava ima pas, od covjeka.
Primjetila sam i ja da su se plaho nasekirali!
Psi su tu samo da se na njih skrene pozornost, nije do psa, vec do covjeka. Logicno da ce bacit famu na pse, samo da se ne razmislja o drugim bitnijim problemima. Psi nisu toliki problem. Koliko sam puta prosao pored copora ulicnih pasa ni jedan me nije napao.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dovoljno je vidjeti da se u udarnom terminu TVSA -pred dnevnik u 18:30 (a to je tv koju finansiraju građani Kantona Sarajevo), vrte reklame Dogs Trusta pa da nam bude jasno da su kantonane vlasti pritisnute, ucijenjene a pojedinci vjerovatno i dobro plaćeni od strane ovih engleskih ubica... i ne, više se ne reklamiraju sterilizacije nego su ove bitange uzele sebi za pravo da preko javnog emitera "tumače" postojeći Zakon. Sa posebnim naglaskom da je Kanton Sarajevo "dužan" da osigura azile za smještaj kerova. Dakle sasvim je jasno zašto i zbog koga ne smiju riješiti problem, a posebno poniženje je to što su kantonalne vlasti prihvatile da Dogs Trust bude "partner" u rješavanju ovog problema, a ovi su to iskoristili da spriječe uklanjanje pasa sa ulica. Mi ismijavamo Grke i Ciprasa što su makar pokušali da pokažu zube svakavom bjelosvjetskom ološu,a mi sami ne smijemo da odkantamo jednu običnu englesku ublehašku praonicu novca.. Ni mi niti oni koje smo birali da nas predstavljanju...
Jarane oni znaju bolje od veterinara, od ljudi koji su se skolovali da lijece zivotinje. A to njihovo nametanje ovog stanja kao normalnog me najvise nervira. A o politicarima sve je davno receno.
Mene zivcira sto opcine i gradovi sute po ovom pitanju, kao da problem ne postoji.
Pa niko od velikih glava se nije dosjetio da u Kini I jos nekim Azijskim zamljama jedu pascad...Gospodo iz vlade, evo vam sansa....fatajete kerove I keruse po gradu I naprijed u izvoz..POCNITE .IZVOZ U KINU !!!
...a to što djecu više ne možemo izvesti u park, od psećih g.....a! Ako se pozivaju na zaštitu životinja, šta je s pravima djece??? Da sva djeca idu kakati u park?
Svi uredno dobivaju plate a niko ne radi svoj posao. Nigdje trunke odgovornosti a kamoli kazni za neispunjavanje istih. U ovoj zemlji ništa ne funkcioniše kako treba.
Kad ste pare namijenjene životinjama pokrali, a eu je već to više puta financirala, sramota!
"Gorući problem je u dvorištu vrtića 'Trešnjica' u Vogošći, gdje se nalazi čopor pasa. Dobili smo informaciju da su radnici Lokoma na terenu i da rade. Taj problem treba riješiti zbog sigurnosti djece, da mogu sigurno ući u vrtić i izaći iz njega, te boraviti u dvorištu. Mi nemamo ništa protiv pasa, ali smatramo da psima nije mjesto u dvorištu vrtića". JESTEL SRETNI JER SU SKORO SVE PSE VOGOŠĆI POUBIJALI, *AMU VAM VAŠU! GDJE STE TOLIKI KOJE VAS JE UJEO KER, VIDIM SVAKI DRUGI ČOVJEK HODA BEZ RUKE, NOGE I POLA *UZICE PO GRADU. JESTEL FAKAT VIŠE NORMALNI VI KOJIMA JE NERAD LOPOVA POMUTIO TOLIKO MOZAK, DA SU VAM PSI NAJVEĆI ŽIVOTNI PROBLEM? PORED OVOLIKIH *RANJA, BESPOSLICE I OSTALOG. POLA VAS KOJI KOMENTARIŠETE- NEMA POSAO I KAKO SE TOLIKO OKO TOGA NE SEKIRATE? BOŽE, ŠTO ISCRPI BAŠ TOLIKO MOZAK IZ OVIH LJUDI.
bez mozga hodaju sigurno..ugrize nekoga 2 puta godišnje i to najčešće nakon izazivanja tog istog psa pa onda kuknjava, kako ih ugrožavaju psi, kako mene nikad ne ugrize, ha*?
MARŠ U PM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Razlika je uzimati pare od donacija,gdje stranci privatno uplacuju za pse lutalice i tako donose lovu u bih,od npr sintora koji za svakog psa naplate "veterinarski pregled" po cjeni od 300km i ubiju ga lopatom,u stvari. Sto znaci,svaki udomljeni pas je u bih "uplatio" makar 2-3penzije,a svaki pas kojeg su sintori uhvatili je makar jednu penziju stavio u dzep nekog guzonje. samo sto je narod glup i ne konta za sta im sluze psi lutalice,a za sta sluze seljadija koja svakodnevno dovozi nove pse u sarajevo i za to naravno nema nikakvih kazni. Nego opleti po ljudima koji dovlace lovu u bih i odvlace pse iz bih. Aferim slijepi narode,jos jednom ste ćoravi na sve sto se desava oko vas
UPRKOS OBEĆANJIMA NADLEŽNIH DA ĆE NAROD IMATI BAREM DA JEDE, PENZIONERI UMIRU OD GLADI. ZAR POSTOJI JOŠ NEKO U OVOJ ZEMLJI KO VJERUJE NADLEŽNIM!! AKO IPAK IMA ONIH KOJI IM VJERUJU SAVJETUJEM DA SE OBRATE LJEKARU!
Molim gradjane da ih primame pred skupstinu,kako bi se oni obracunali sa politicarima
Zar je zaista neko ocekivao da ce Zlatko Petrovic bar jednom reci istinu? Pa covjek se za vrijeme svog mandata nalagao građanima kao nijedan ministar u svim vladama do sada.
Al neka su ovi pobijedili na izborima sto su obecavali :P
Zasto samo Sarajevo pa mislite da je situacija u dr. gradovima bolje?
Mene kad bi napao pas ja bi otisao pred taj neki dog trust i njih bi tamo izujedao :)
šta fali psima, bilo ih je i prije rata i poslije i sada. i frka se sad nekakva diže de ba više priče o psima
obecanje ludom radovanje