Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju se nameti izmišljati valja podmiriti ovoliku administraciju.U normalnoj državi ima 17 ministara i toliko zamjenika Dok je kod nas 170 i toliko zamjenika,šofera pratnje,obezbeđenja i svašta još nešta. To jedna Njemačka nebi finansijski mogla podnijeti.
Prolaze ipak akcize na naftu, a? Sve ranije je bila samo foluška...
1x1 ostaje 1. Koliko god vi vise poreza uzimali nije vam dovoljno da vase apetite ugasite. Bog vam nebi nadavao. Svijet vec salje preko 20 godina milijarde i miliarde i sve ste sjebali. Prodali ste sve sto se prodat moze i od toga nista nismo vidjeli.
Treba uvesti PDV inertnim ovcama od jedno 60-70% Bog me ubio ako bi se iko pobunio Rekli bi samo nek ne puca i nastavili gledati Bakira i Dodika kako se prepucavaju :)