Ključar sanja o prošlim vremenima
0
Upoznajte Fikreta Joldića, najvećeg "titoljupca" u Tuzli
Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjam i ja komsija, i ako od bivse nam drzave imam samo rodni list :( Zalim sto se nisam rodio prije 40 godina da i ja osjetim sta je lijepo djetinstvo,sigurna buducnost. Ovi nacionalisticki majmuni su mi djetinstvo ukrali, oplljackali mi drzavu, i unistili buducnost. A idioti koji misle da je sad bolje, su ipak samo idioti.
da smo svi ostali vjerni TITI kao ovaj gospodin, sad bi bili najjaca drzava na kugli zemaljskoj
“Reci: Svako postupa po svom nahođenju, a samo Gospodar vaš zna ko je na Pravom putu\" (Kur\'an)
@travnicanin --- \"Vjera se nije branila jer sam bio vjernik i prije rata i isao sam u dzamiju\" ... \"Svi smo zivjeli ko bogovi\" --- Mamlaze travnicki, da ista od vjere znas nebi ovakve izjave valjao... \"Svi smo zivjeli ko bogovi\"
Stvarno mi nije jasno kako neki mogu da pisu takve bljuvotine o Titu. Rodjen sam \'61-e i dobro se sjecam da me otac mogao skolovati sa platom metalostrugara, da smo isli na more svake godine i da smo imali auto kupljeno gotovinom, nezaposlenost je bila minimalna. Odlican obrazovni i zdravstveni sistem, sigurnost na nivou. Pogledajte danas, ne mozes na ulicu da izadjes od nekakvih Turkovica, Gasija i ostalih, ne daj Boze da ti treba lijecenje. Vjera se nije branila jer sam bio vjernik i prije rata i isao sam u dzamiju. Ni ja ni rahmetli babo nismo bili u partiji. Svi smo zivjeli ko bogovi, a danas sa visom skolom radim za 700 KM. Kao Jugosloveni smo bili cijenjeni u Evropi i svijetu, a danas nas i Istok i Zapad gleda kao balkansku bagru. Cesto se stidim sto sam Bosnjak i sto zivim u ovakvoj drzavi gdje je najvaznije da se mozes izraziti kao Bosnjak, Hrvat, Srbin i siriti neki nacionalizam. E, moja djeco ne znate sta pricate.
Kiko, daj i meni toga šta ti trošiš....
nema vise TITO
Jel\' Fikret glasa za Lagumdžiju !?
Nije ni Tito bio cvjecka, ali opet je bio mnogo bolji od ovih sada. Krao je i on, ali nije previse, nego pomalo da se ne skonta, a ovi sto su sada na vlasti preprevise pokradose, toliko da bi uspjeh bio ne skontati da kradu. Zato se i zivjelo bolje.
Za vrijeme Tita imao sam i Plazmu TV od\" EI\" Niš od 78 inča,zatim Muzički stub \"Čajavec\" od 20000 Wati,Receiver za satelitsku sa 100000 programa \"Riz\" Zagreb, te usisivač za grinje \"Iskra\" snage 5000 Wati.Vozio sam fiću turbo GTL XL sa 5000 kubika i 350 KS a imao sam i najjači bicikl \"Poni\" u gradu.
Bože budale.
imal se jos kupiti tih sony TV od 74 inca ;)
vidim da je na komentar ovog idiota,koji sebe naziva SARAJEVO,a komentar glasi:\" svi smo mi Mevlid Jasarevic\" ,46 ljudi dalo prst gore! Eto vam terorista i hapsite ih odmah!!!
Najveca i najbolje isprana glava Tuzle i Tuzlanskog kraja.
zavrsio sam fax,nemam posla 3 god...dajte mi posao i ja cu odmah reci da je sada bolje nego onda :)
Da a Tito je vec tada imao Iphone 4S...oni ostali iz komiteta su nosili u zavisnosti od funkcije Iphone4 i Iphone3GS...kardelj jos sedamsesetih imao HD programe i MojuTV....hahahaha... ne kazem da ta vremena su bila zlatna jer nisu, bilo je mnogo stvari koje nisu tada bile OK...ali u poredjenju sa danasnjim vremenom...za obicnog covjeka, posao, plata, skolstvo, zdravstvo, godisnji odmori, pa cak i najobicnijem radniku iz fabrike je bilo omoguceno da odvede svoju porodicu makar jednom godisnje na more...o tome govorim da je sada losije za postenog obicnog covjeka nego sto je to bilo u onom sistemu koji je takodje bio daleko od idealnog i krasnog
Čuj \"titoljupca\"? Hoćete li reći onda i \"alijaljupca\" ????