Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh ovako moji cerici..kal-elovci i ostali nepismeni sovinisti!! kolko vidim nikad niste bili u prilici da se malo vise educirate pa saznate sta je to zapravo FEMINIZAM...neka i ne treba vama to kad mozete VJECNO ostati NEPISMENI,PASIVNI,NEZAINTERESOVANI,POVRSNO EDUKOVANI..sve dok ste vi TAKVI-MI,DJEVOJKE (CURE) CEMO NAPREDOVAT...SIRITI SVOJE VIDIKE I OSNIVATI MNOGOBROJNE FEMINISTICKE ORGANIZACIJE I GRUPE I TIME POKAZATI I DOKAZATI DA NAM ZA DALJI NAPREDAK NE TREBAJU TIPOVI POPUT VAS!!!! jedan feministicki pozz iz tople Zenice :)
@e moje cure haj u djamiju pa tamo budalasaj, zabranjena je ceric-nauke na portalu
dobro je da se bave kreativnim radom , bolje to nego da traze dodatna prava ili da mahalaju. samo naprijed cure kulturni rad oslobadja :)
ovi sto pisu kojekakve glupave komentare neka prvo procitaju sta je feminizam, pa neka onda daju komentare... Cure svaka vam cast za vasu hrabrost, i da ima bogdom vise ovakvih organizacija...samo naprijed!
ako sam feministica ne znaci da cu da porokam sve muskarce na svijetu, sta ste se prepali? ja ih naprosto obozavam.... samo ne dam da me neko ponizava zbog cinjenice da sam ja zena... cure, bas ste hrabre, zelim vam puno uspjeha u daljem radu... go on!!
hahah..koji komentari..sve dok imamo ovako glupava i plitka razmisljanja koja su proizasla iz toga da se vodimo sa masom a ne razmisljamo svojom glavom..ovakvih organizacija kao sto je fondacija CURE ce bti jos vise!!! cure samo naprijed:)
ŠOVINIZAM RULES
vas komentatore su napravili Ratko Mladić i Milan i Sredoje Lukić. Vaši komentari su dokaz da ovakve organizacije i edukacija i treba da postoje.
a kretena...svih vjera i nacija...
TREBA IH NA HVAR POSLAT KOJI DAN DA ODMORE rubrika region - clanak \'tokom noci\'
Ma treba te zene sve pod maramu stjerati ,a ne da vako sramote svoju vjeru i narod. Sramota za vjernike i nasu islamsku Bosnu.
zasto ove cure nisu umotane kako to allah dz.s. nalaze. ako vam ja dodjem dole ima da vas jeebbeeeem jednu po jednu
Evo im dobrog štiva za čitanje: http://www.ladiesagainstfeminism.com/
vec sam se usrala, cure sta da radim?
koje kretenuse cuj feministicki fokret ..... pa feminisam vas i siluje i oduzima vam prava ... jadna zena danas stvarno je stavljena na najnizi stupanj u drustvu , nezasticena, izvarana i prevarena od drustva a pogotovo ovakvih organizacija koje zamazuju oci.