Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeee. Naplatni sistem za karte, SKI DATA preplaćen. Parking sistem SIEMENS preplaćen. Topovi za snijeg - promašena investicija. 184 zaposlena za šta ??? Pljačko ko je stigo. Zapošljavo ko je stigo. I sad tu kmečiš ispred parlamenta? A gdje ste na protestima ? E sad vas treba sve otpustit i tačka!
neka je zeljkovic pobjegao sa premijerske pozicije i iza sebe ostavio probleme u svim preduzecima, isto kao sto je i u toplanama kada je bio direktor
sve uništiše
Losa dugogodisnja politika SDA ublebasa je dovela i ovo preduzece na niske grane. Tesko ce se sad izbaviti iz ovoga kada su im nabijena ogromna dugovanja..