Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nemate nista da Bog da nikad nemali sad vi u strajk a kad je trebalo vama bilo super . Prije 20 dana ste imali sve kad je taman krenulo nesto a sad nemate kao mrs... Svakako izbacujete sve gore I gore generacije I koliko god je kriv kucni odgoj toliko ste krivi I vi... Svaki sledeci strajk protest I slicno bih zabranio I novcano kaznio sve koji se zateknu tu.. Kad je trebalo da se desi nesto vi ste bili protiv "huligana" e sad ste vi huligani I svi sledeci koji ce stupati u strajk... Da sam na vlasti gazio bih sve I svakog uveo bih porez na zrak I kretanje kad vec mozes jasi sine razvali glupane.
Radamel ti si tipični primjerak bosanske karine obične :)
Nema smisla da komentiraju oni koji nisu radnici u osnovnim školama i predškolskim ustanovama, jer nisu upoznati sa problemima sa kojima se susreću prosvjetni radnici. Ovome su kumovale sve vlade, pa i ova. Brojne tužbe i pravomoćne presude su dokaz tome. Međutim, ja sam osobno protiv štrajka, ali ću se solidarisati sa kolegama. Stoga, ŠTRAJK je krajnje mjerilo i krajnji korak ka poboljšanju statusa i nastavnika i više znanja za učenike i zadovoljnije roditelje...
http://www.ibar.ba/spoted-ba-portal/
Hoće li ove stranke na vlasti šta odgovarat za ovo stanje u državi.Još će ih EU pustit da izadju na izbore da nas još više tlače.
Podržavam! Stanje u prosvjeti u KS je najblaže rečeno katastrofalno! I iskreno bilo je jako neodgovorno, što je prošli ministar podnio ostavku.. Od tada se u ministarstvu bukvalno ne zna ko pije, a ko plaća, dok djeca i nastavnici trpe..
Situacija u Ze-do kantonu vam je ista. Kasne dvije plate i 2 topla obroka. I to svima i srednjoskolskim i osnovnim skola. Pa sta rade sindikati!!!??? Halo ljudi STRAJKUJTE STA VAM JE!!! Ako ne valja sindikat mijenjaj ga!!!
Sramota.. Dno dna.. Nek' se kockaju sa svim, ali da su toliki bijednici da se prepucavaju preko leđa djece, to je stvarno moralni potop egosta u kantonalnim vladama.. Baš me briga iz koje je stranke ministar. Neka nađu jednog čovjeka koji zna da radi kako treba i neka ga postave za ministra.. Šta nas u svemu slamaju sa stranačkim glupostima, jer su svi problemi u ovom segmentu isključivi rezultat stranačkog prepucavanja i ničega više.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala Bogu da ima i jedan normalan sindikat! Bravo, samo strajkovi, protesti su nacin da se nesto napravi na bolje u ovom "loncu". Ne interesuje me ni vjera, ni nacionalnost interesuje me samo moj i tvoj bolji zivot.
Rece nam to "janjicar". Hoce to kad vam zagusti,onda odjednom zazivi multikulti duh u dobrijeh bosnjana,a inace su vam svi drugi ustase i cetnici i rusitelji i smetnje u razvoju Beha.
MMF
Sta nam uradise nacionalisti u zadnjih 20 godina,pa danas imamo samo strajkove.
Biti ce jos gore ako narod ne shvati da im nacionalisti dusu izvlace. A i dan danas im istu suplju prosipaju na koju se ocigledno vole zalijepiti.
definitivno najgora Vlada u historiji KS, pa vise nema kraja listi sta je unisteno, ono sto su ucinili pozitivno moze se na prste nabrojati a i to da im nije trebalo ne bi ucinili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)