Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Cvijanovicka je prva rodica od premijerke RS-a,nece ni godinu odlezati a o vracanjau para ni govora
Znaci Jela kriva za propast Bobar banke. Dajte malo budite ozbiljni. Banku opljackale glavesine a vi sad pisete o sici.
Gologuza pjesma protiv Arapa Arapine crna gujo Ne voli te dajđa Mujo Tebe mrzi strina Paša Familija cijela naša Donosiš nam ovdje pare Da nam pare Bosnu kvare A ovdje je priča stara Bošnjak voli bit fukara Bošnjak više voli Hrista Od arapskih terorista Što uz kahvu raznose se I bombama ponose se
Bošnjak hoda bez namaza Rakija je njemu staza Multi-kulti bez Arapa Bez gaća i čarapa Gologuz je Bošnjak bolji Srbima je tad po volji A i Bošnjak tako voli Kad je donji Manje boli F.A.
shvatili da krade tek nakon 6 godina? nekome ne legne na racun 22.000 eura i on ne reaguje? svasta
He, polomiše se kola na " službenici"??? Velike ribe i dalje plivaju i vrebaju!
Preziva se Cvijanović, pa udri kradi KOLIKO GOD MOŽE, ono kao BAkir će pokrit Bobar banku i drugare MIleta i Željku sa 230 miliona KM novca iz FEDERALNIH BANAKA !! VAŠIH I MOJIH. Svoje pare drži an sigurnom, TUska , TEherann , Maletija, RIjad itd.
Ovo je bilo nabrzinu da nju strpaju u prdekanu umjesto glavnih riba.