Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim ljudima ne smije nista da kasni. cuj plata da im kasni. kasni li onima u EPrivredi sto imaju po 2milje???
drago mi je jos da penzioneri dobuju svoje
Vidis kako moze samo bije u SDA moras ucjenjivat da ti plate ono sto si posteno zaradio
Sramota,majska plata u Julu,a ne pitaju se kako su ovi jadni ljudi i njihova djeca prezivjeli u Junu bez ijedne KM.
u svakoj firmi (koja se vodi kao veliko preduzeće - 1000 zaposlenih, preko 1.000.000. godišnjeg prometa itd.) se obračunava plata sa 1 mjesecom "lufta" što znači u julu dobijaš za maj i tako dalje
Plata treba da legne prvog u mjesecu, ili dan ranije ako prvi pada na vikend ili neradni praznik, a ovi bili zadovoljni ako im plata dođe do 10-og u mjesecu. Štrajk je davno trebao biti, drugi-treći mjesec ako plata ne legne prvog u mjesecu. Rudari popustljivi, trpili preko svake mjere da ih direktori i funkcioneri cijede.
kako se brzo nađu plate kad treba.