Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kikser ima aids
coca cola ubija hiv pijte coca colu ona ubija sve
Nemoj Deda Mraza, babo! Ni sanki, ni irvasa. Nemoj pujde!
Koju zaštitu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u ovoj zgradi je leglo pederluka pokrepali svi od side
A ja rekoh oni rade navece pa svjetla popaljena
Bore se protiv SIDE a nisu protiv pederluka. Pa najviše bolesnika je iz te grupacije najvećih ološa ljudskog roda.
E jebalo majku ko im ovo osmisli... Mora da su mu platili dvije milje najmnaje, da niej Haris Pašović.. instalacija... u pzdu materinu, drzava nam u govnima oni se zajebaju sa svjetlima.. ko ce to platiti..
Od 2006. godine za borbu protiv AIDS-a i tuberkuloze u BiH je uloženo blizu 37 miliona eura sto znaci 4.288,33 KM mjesečno po jednom pacijentu, jes malo sutra.
Đaba palite svjetla Smaknite ove pedere i narkomane s ulica, i to je znak borbe protiv SIDEEE A tako, sam će te nabiti račun od struje, zbog pogani pederske i narkomanske koji nam raširiše zlo... i kurve također
Oni što sjede u toj zgradi su gori od svih bolesti zajedno
SDA, SNSD I HDZ yebu vec 20 godina i to bez kurtona. Ajd sto yebu, al ne vade jarane.
Zaboravio si dodati i ostale 82 stranke
Upravu si jednom recju. GANGBANG
wow izgleda svjetski
EP likes this.
KAKVO LICEMJERSTVO. Svi u tim institucijama su GARANTOVANO RODBINSKI POVEZANI, DAKLE NEMA SEKSA PA NI AIDSA !! Ašćare nas lažu da NISU ! :)))