Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj univerzitetu, zabrini se ti zbog svog stanja :)) ako ko treba aktivno i sistematski \"proizvoditi\" ljude koji ce ne samo biti zabrinuti zbog stanja vec koji su ga dosad trebali maltene rijesiti, onda si ti to moj univerzitetu....no kako stvari stoje ti si se, moj univerzitetu, upravo udomacio onako rahat u ovom novom poglavlju bh. povijesti koji se zove mito korupcija prevara nemoral
ne dirajte mi PRAVNI FAKULTET...heheheh
Vrijede samo prva i zadnja recenica, ostalo, kao da je cobanica, i to samo pet ovaca na papiru, pisala!!!
Pravo se iznenadih ovim naslovom, kad u produzetku ga uk.enjase, ebi ga...daleko je ovo od univerziteta.
eto kakvi ste, sra vas bilo... mi smo takvima davali da idu na suncane otoke, a vi nam sada tako vracate. Nikad vam nije bilo bolje nagu vrijema komunista, izgradili smo va fabrike stvorili drzavu. Vi niste ba u stanju ni da je razvalite, ni da je rasprodate, kako smo mi to napravili da stoji. DA NIJE BILO KOMUNISTA NULE BI BILI!!! ZIVIO Dzemal Bijedic i Jovanka Broz!!!!
Pa ja, stara komunisticka - meni viski (po mogucnonsti chivas), a narodu sta ostane... haramlije, kjafiri, necete nikad vise, sjeme vam se zatrlo!!!
Bolje biti pijan nego nacionalista!!! Pa kod nijaza si bar morao znati nesto o viskiju da znas izabrati pravi, a ovi studenti ne znaju nista, A ti sto si u Maleziji skole ucio, na racun omladine koja trune ovdje...eto kakvi ste, profitirate na tudjoj nesreci.... fuj!!!!!!!!!
eto nek si ti ucio... bolan, ja sam skole ucio vani - sta je, trebo sam kod Durakovica pjane i ovih vasih komunjara polagat ovdje ?!?!? sta je, vi bucna manjina, samo tlacite nas tihu vecinu, ali necete jos dugo... nikad bie nece biti jednoumlje, samo da znate... Bravo univerzitet, legende!!!
sluasaj glavonja, na guzove si polagao ispite i sad nesto pricas. Pa bolan, ovi ti nisu ni htjeli predavati da bi ostao tako glup i slijep i da bi ovi ogli raditi sta hoce sa narodom. Budi se istok i zapad!!!! komunjare dolaze!!! Sada cete morati i nesto uciti na tim fakultetima!!!
Sta je komunjaro?!?!? Samo nesto pricate - eto nek je bolje bilo kad su komunjare bile... Da bogda marksizam ponovo ucio, eto!!!
Hvala .... da su se i ovi oglasili. Samo ova suplja oko recidiva agresije, bla, bla, bla,.... Neka je nazovu pravim imenom - ¨Pljackaske agresije nacionalisticki stranaka, koje vode ovu drzavu i njenje gradjane u totalnu bijedu i propast....¨ Osim ako Brankovica i slicne smatraju tim ¨recidivom agresije¨, ali i u tom slucaju moraju biti jasniji, Pa BiH je bila 100 puta bogatija nakon rata nego sto je sada!!! Znaju oni ko je odgovoran za ovo stanje, ali ne smiju da napisu. Sa druge strane da ne pojedu cijelo g... i ne zgade se sai sebi daju podrsku i osudjuju napade na Hadziomerovica i Kopanju. Mislim, ipak su oni ¨Akademska zajednica¨ - nisu bas toliko glupi!!!