BiH
170

Univerzitet SSST organizuje Open Day

Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology (SSST) za sve zainteresovane kandidate koji žele studirati po evropskim i svjetskim standardima i steći međunarodno priznatu diplomu, organizuje Open Day – Dan otvorenih vrata univerziteta SSST, koji će se održati u srijedu, 03. juna 2015. godine sa početkom u 10:00 sati, u prostoru novog kampusa Univerziteta SSST, Hrasnička cesta 3A, Ilidža, Sarajevo.

Open Day Univerziteta SSST je izvrsna i jedinstvena prilika svim zainteresovanim kandidatima da upoznaju nastavno osoblje i studente SSST-a, izravno i detaljno se informišu o svih 8 fakulteta Univerziteta SSST, te o ekskluzivnoj saradnji sa Univerzitetom u Buckinghamu (Velika Britanija) i dual degree sistemu.

Posjetitelji će obići prostorije novog kampusa Univerziteta SSST, dobiti informacije o prijemnim ispitima i stipendijama, akademskim programima i stažiranju, te imati priliku direktno postaviti pitanja o svemu što ih interesuje, posebno o perspektivama i mogućnostima nakon diplomiranja i raznovrsnim studentskim aktivnostima i sadržajima.

Svoju posjetu će zaokružiti ručkom i druženjem u restoranu sa krovnom terasom Univerziteta SSST. Univerzitet SSST će također na dan održavanja Open Dayja organizovati i obezbijediti prijevoz svim zainteresovanim kandidatima sa područja Sarajeva, i to ispred Vijećnice u 9:30 sati.

Univerzitet SSST već tradicionalno i od samog osnivanja gaji politiku otvorenih vrata i želi dobrodošlicu svim potencijalnim studentima i ostalim zainteresovanim stranama, uz poziv da slobodno kontaktiraju ili posjete SSST svakim radnim danom od 9 -15 sati, te da direktno kontaktiraju studente SSST-a na: [email protected].

Za sve detaljnije informacije, posjetite website: ssst.edu.ba, Facebook stranicu i/ili kontaktirajte Univerzitet SSST na: Studentska služba: +387 33 975 001 / 002 PR Ured: +387 33 975 003 Recepcija: +387 33 975 004

E-mail: [email protected] i [email protected]