Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik na intenzivnoj.. :)
Nema ga niđe povuko se u šupak.
Благо се Вама вошњацима кад ликујете због Вучића. Како Вам није јасно да нашу једну једину Републику Српску не чини деспод од лакташа.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
''Srbi i Bošnjaci moraju da žive zajedno, rekao je Vučić, i istakao da 'ma koliko imali usijanih glava i onih koji misle drugačije, ne možemo jedni bez drugih'.''
sve nešto se potpisuje Bakija nigdje, odmah ništa neee važi :P
_"Ovom sjednicom poslata je poruka kvalitetne saradnje dviju prijateljskih i susjednih država, koje su jasno opredijeljene za evropske integracije, te žele bazirati odnose na razumijevanju, uvažavanju i pomirenju." Drago mi je da je tako. I njima, a i nama je neophodan napredak. Dobrosusjedski odnosi mnogo mogu tome doprinijeti. Dobra saradnja mora postojati.
Bar nam je premijer faca...
I ti si isti, samo glumiš da si neko drugi ;)
nije ba ,on je ortodoksna djikanska seljacina ni vise ni manje ;D
govno cetnicko
Dobro je to sve, treba potpisivat sporazume, graditi al priznajte genocid ako zelite bolje odnose izmedju ove dvije drzave..
Kasnis u skolu bozo trebas prirodu i drustvo danas odgovarati..
Ajde ljudi da krenemo naprijed!
20 tacaka dnevnog reda pola sata!?? pu m.vam jebem
Sve je simbolika samo.