Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ministre, do sad se niko nije toliko zalagao za obrazovanje posebno problematike \'dvije skole pod jednim krovom\'
ovaj plan je nesto veoma dobro jer djecu treba od malih nogu usmjeravati na pravi i zdravi put, a i sredstva ulozena u mlade ce se kad tad vratiti
dobar politicar i jos bolji covjek,sigurno zna raditi svoj posao i njegove projekte trebamo podrzati!!!
Ja se zaista divim ovom ministru Mašiću. Za kratko vrijeme je uspio koliko toliko da uvede red u ovo ministarstvo. Pa ljudi moji sjetite se samo ministrice Alić, koja je kupovala parfeme za svoje potrebe preko ministarstva.
Hahah da samo znate koji je ovo kurton od covjeka ovaj Mašić, svi bi mu psovali od reda :) pobjego u Srbiju kad je zaratio, pa nesto sad pametuje, mrš ćuko jadni ! Sve dok ne pocnemo birati pametne i postene ljude nece biti napretka !
Željko Komšiću skidaj ovu bagru s vlasti što prije.
Damir lafo imovina CIK \" http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=33 \"
Zahvaljujuci sdp-sbb U BiH 170.000 djece siromašno!
kapa dole Masicu jer uvodi red u udzbenicku politiku
Masicu jedi qovna pa podjeli sa Lagumom
Ovi placenici iz SDP-a svaki dan trolaju.Svaki put pisete isto.Dosadni ste vise,letiti cete sa fotelja cim Komsic osnuje stranku...e.b.o vas Masic u g00zicu.
O cemu je ovdje rijec ja nista ne razumijem, stvarno ovaj ....Klix.ba.......,stavlja nos gdje nebi ni najveca budala se sjetila ,.!
Bravo ministre
masic je jedini ministar obrazovanja do sada koji je ozbiljno shvatio svoj posao i posvetio se da dovede red u obrazovni sistem...svaka cast samo tako nastavi i ukinite te \'2 skole pod krovovima\'
divno ministre..
Koji kreteni i lažovi. Multi-milioneri su se skroz odvojili od ove fukare i sirotinje. Sve su sebi napravili privatne škole, fakultete – ma sve! Bogataši kupuju zvanja, diplome, pozicije i radna mjesta, a fukara uči, studira i za njih hrmpaći! Ustaj narode!
idi vodi emisiju na hayatu klocu