Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo Smanji doživljaj! Rusija je u pravu. Sudije nisu objektivne. Zločine nad Srbima uopšte ne procesuiraju. Ispada da su se Srbi u Bradini 1992. sami ubili. Sramota!
Dosta za danas, ugodan weekend jednoj ljepotici u Danskoj, tvoj Srbo!
@dk, duki Cao lijepa duki, koristim ovaj nick ludog Pipo-a i jos jednog dijela nacionlista da ih raspametim, nadam se da cu uspijeti. Lazni sam Pipo, jadan je pravi Pipo kad mo ovo zena procita. Navratio bi ali sam 500km sjevernije od tebe, nema mi dole prije ljeta. Koristim vrijeme na radnom mijestu! Ne znam sta pravi Pipo radi! Opipa te tvoj lazni Pipo!
Nego, Pipo, laHko je tebi, ti uz jelku, a druge bi da se oblace u crno i farbaju crvenim tamo po Teheranu, sram te bilo!!! Kakve savjete dijelis narodu!!!
@karefeka i ja sam hrvat iz zapadnog mostara pa ne mogu smislit sta ovi moji u HDZU rade po hercegovini.
@dk Za tebe sam okitio i juletre, malo je pohladno ponesi koju elektricnu pec, da napravimo ljetnu atmosferu! Opipava te tvoj Pipo BiH4 VER!
Ljepotice izgelda da si i ti prijevremena penzionerka, hvala prihvatam poziv, samo mi fali adresa. Pa da sirimo BiH i na ove sjeverne prostore! Jedva cekam da ti opipam puls! BiH4EVER!
Jesi kupio fleskestaj za jul i juletre, Pips? Mani se gluposti, ako neces fleskestaj, napuni patku jabukama pa da proslavimo!!! Malo vina kuvanog, sa bademima i grozdjicama, malo slaga i rize sa prelivom od visanja...ako nadjes badem, imas cijelu unitarnu BiH od mene, obecajem!!! Od Save do Drine, preko sinjeg mora, i zelenih gora...i piramide, i bosnicium, i hercegovicijum, i rsicijum...
Ma, pa, znam ja da si ti tu negje, prijevremeni penzioner, da nisi onaj sto se penjao na dimnjak??? Inace, gdje ima da lezis i rezis po internetu? Dodji, bre, da se upoznamo, ja cu tebi sve objasniti kako treba i sta treba, da se ovuda ne lomatas!!! Ti sa juga, ja sa severaaaa...ja sam vatra, ti si neveraaaa...
Nije on zlotvor, to samo ostalo kad je primio glupost u glavu, malo ga osinulo!!!
@Uciteljica I ja sam u danskoj, mogli bi smo se bolje upoznati, ljepotice! Da ti bolje opipam puls! BiH4EVER!
Pa i budala i slijep, a ne normalan čovjek lako vide da ti stranci navijaju samo za pot.ur.ice... Al doći će i tome kraj. Bilo je i gorih zuluma pa su prošli. Pot.ur.ice će opet pu.šik.ati...
Pipo, ne preskaci redove kad citas. Vidis da je zensko. Sjedi, jedan zakljucno iz Srpskog, ponavljaces godinu!!!
PIPO JE-DI GO-VNA ZLOTVORE
@karafka Svaka ti dala! BiH4EVER!