Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANAC- JESTEL TRAZILI AVIONE KADA STE KLALI ZENE I DJECU NA BOZIC PA POBJEGNETE U ZASTICENU ZONU-RADUJEM SE SUDJENU DA SE SAZNA ISTINA KO DA VAM VJERUJE-KUKALI STE O 11,000 hilj,pa posle o 8 od kojih veliki broj ili su zivi ili pomrijeli od bolesti i starosti,sada imate nadjenih oko 4
UN ? SVE NJIH IZ VODECIH POZICIJA ONOG VREMENA TREBA PRED SUD I POVJESATI !!!!!!! PLACALI SU JAPANCU A K A S I J U MJESAECNO 18.000 /osamnaest hiljada/ DOLARA DA NADGLEDA KAD TREBA POSLATI AVIONE DA BRANE ZASTICENE ZONE. NAVODNO, NIJE BILO ONOG KOBNOG MOGUCE DOCI U VEZU SA NJIM? A ZNALI SU U NEW-YORKU DA JE NESPOSOBAN I DA JE NA ISTOJ FUNKCIJI U KAMBODZI KRIV ZA STOTINE HILJADA MRTVIH !!!!. UN, POVRACA MI SE NA HULJE, PISAM SE NA NJIH !!!!! DA MI IH JE DOBITI U RUKE.........................
Danke usa i danke deutschland i svoj arapskoj braci sto nam dadose oruzja da napadnemo zlocinacku jna i drzavu Jugoslaviju, danke gdinu Mesicu i gdinu Kolu i gdinu Papi, danke za mudzahedine nasu bracu da pomognu i danke sto ste istjerali serve iz sjevernog dijela nase drage NDH danke svima NDH4EVEr!
Kakva je to pravda da razoruzaju goloruke srebrenicane pa su tako goloruki morali ici patriote pobiti preko 3 000 serva kamenjara po okonim selima ej 3000 goloruki stvarno treba tuzit i stalno zahtjevat i milijarde donacija potrosit svih 25 milijardi i onda zahtjevat da im dodik napravi asfalt i da kmetovi rade a stalno zahtjevat i spanija ima sudova i u strasburu i izdajnik tihic nek kaze gdje su milijarde i izdajnik mladji izetbegovic i hocemo jos milijardi i jos sudija i jos milijardi i da minderi stalno razastrti budu i serve preko drine a sto ne stigne pobacat u drinu i u ukrajinu kamenjarsku odakle su dosli iz pecina ukrajinskih a mi smo domaci turci i nase sve babovina i begovina a kamenjari nemaju sta trazit tu NDH4EvEr!
yebo ti ja mater
ok! a sta za odgovornost baliya za pokolje srba oko Srebrenice i to dosta prije onoga sto se desilo kasnije u srebrenici??? to cemo pod tepih ha???? imali ste zsticenu zonu i iz nje ste kao hijene izlazili i pravili pokolje po okolnim selima oko Srebrenice. dobro da vam je i jedno uvo ostalo kolko ste zaradili. a kuurve srebrenice su dobile para o kojima obican gradjanin moze samo da sanja. za srebrenicu je medjunarodna zjednica poslala stotine miliona eura i dolara samo sto je najveci dio zaglavio negdje u Sarajevu. priupitajte Harisa yebo vam on familiju
U presudi medjunarodnog suda pravde je jasno dokazan genocid u Srebrenici i dalje se kaže da su vojska i policija RS-a ODGOVORNI za te zločine.Majke Srebrenice,preko svojih advokata trebaju tužiti i entitet rs i tražiti novčanu odštetu koju će morati genocidna tvorevina plaćati godinama. Podnošenje takve tužbe protiv rs-a je nemoguće osporiti i pozitivan ishod je zagarantovan.
cista evropa bez zidova i muslimana... to je to
njima daju imunitet a onima koji su izvrsili masovne pokolje , u Haskom sudu sakrivaju i crne dokumente kako se ne bi dokazala umijesanost Srbije a cija umijesanost je opce poznata , tako svi bjeze od odgovornosti... .......koje nepostivanje zrtava, ismijavanje i prava i pravde ...... pa kazu pravda je dostizna... vidim kako je dostizna....
vidi im glave!
\"\"\"\"Ovakav pristup dokaz je da UN nema poštovanja prema hiljadama žrtava koje su zlostavljane\"\", Svaka cast Gerritsen!
Pa kakva je ta pravda u haskom tribunalu kad daju imunitet UN-i koje su normalno trebale i obecale zastiti Bosnjacke civile i zato su ih bili razoruzali i ostavili goloruke pred srbskim krvolocnim zvjerima! Majke Srebrenice ako ta haska maskarada suda i dalje gzi vas ko zrtve genocida idite tuzite u Belgiji i Medjunarodnom sudu u Strazburu.Ima i Spanija za davanje tuzbi,pa sta mislie UN-e nacije da ce genocid zrtvi Srebrenice ostat ne kaznjen?Majke Srebrenice ako haki trbunal opet odbije vasu tuzbu protiv UN-a STRAJKUJETE gladju ispred te institucije u hagu,bolje umrijet gladna al ponosna!ivase najmilije nitko nece moc vratit al vi im dajte pravdu,ne daj da zlocinac srbin i svi oni koji imaju odgovornost genocida u SREBRENICI NAD BOSNJACKIM CIVILIMA NE BUDU KAZNJENI KO STO I ZASLUZUJU! BiH4EVER!
Medjunarodna zajednica ce najbolje uciniti za BiH ako zatrazi da u paketu u EU udju BiH,RH i Srbija.Time bi mnoge stvari doveli na jednostavan nacin na svoje mjesto.