Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popišam mu se na čiffutske cionističke kosti...
sto nisu i njegovi sinovi. Pogane ubice.
Jedan od cionistickih vidjenijih intelektualaca, ljudsko, moralno i svako drugo smece, genetski otpad radi kakvog covjeku oko zasuzi za Adolfom. Steta sto nema boga jer bi ovaj sasvim sigurno truhnuo u paklu.
i dalje pod \"vijesti iz bih\"?! mora da natanjahui vuku korjene iz bikodza, cim im ne mijenjate rubriku...
Bezbeli mu sin sad roni suze sto je umro, jer ga vise nece moci poducavati kako se cini genocid nad Palestincima.
Mislim vise bi me obradovalo da je Banjamin otegnuo papke
A dje je rikno? Jel u Gorazdu? Ili Ilijasu?
Umro je i babo od mog komsije Sabana u 64.
crko i on dabogda za njim i svi zidovi
jedno mi nije jasno - kakve veze ima ovaj cionisticki ker sa BIH?! zasto je on svrstan u rubriku \"vijesti iz bih\"?! koliko znam nisu odavdje sljegli u palestinu.
Taj poznati istoricar bio je zagovornik ideje da je bozija rijec utkana u samu bit tore i pokusavao ju je desifrirati,tako da je sa jos nekolicinom zagovarao izraelsku dominaciju na bliskom istoku.
pa nece zivjet vjecno :D imao covjek 102 godine kakva bozja kazna :D jao tokmaka ovdje
Heb..o mu vl.ah stroma..ter
udara po najmilijim bozja kazna -
ti decko zivis u snovima da si ikad bio u izraelu, kao sto nisi, znao bi da su religioznim jevrejima svi ostali - niza bica, manje vazni i oni ce ti to i otvoreno reci znaci, da srbi zive zajedno sa jevrejima ili blizu njih, bili bi prvi na udaru i ne bi sad bila prica \"sptari/bosnjaci/hrvati su nasi neprijatelji\" nego \"jevreji, najveci neprijatelji srpskog naroda\" promjeni nick, ne stoji ti uzmi sanjar ili tako nesto
šteta,mlad čovjek
Primam ga u bulyu od muslimanaca, dam džaba jer veliki sam fan obrezanih.