Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je manje onih koji su činili suštinu Sarajeva.
gotovo da ih i nema vise....
Uz postovanje preminulom, ovo sto se ovdje cesto ponavlja, kako je sve manje u Sarajevu onog sto ga cini Sarajevom, to je obicna glupost. Sarajevo je iznjedrilo te ljude i monge prije njih. Ta ideja inace vuce koijen iz dobrovoljnog egzodusa romanijskih i drugih vlaha pred sami rat, i onda poceli pljuvat po Sarajevu i Bosni generalno, eto to bez njih nije to. Na to se onda prilijepe i drugi jadovi koji misle da je svijet s njima poceo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"U septembru ove godine u sarajevskom naselju Dobrinja, na Trgu branilaca Dobrinje postavljena je i klupa koja je posvećena ovom velikom maestru. Klupa je postavljena na putu između njegovog stana i prodavnice do koje je išao, kako bi se odmorio, jer je rijetko izlazio iz stana i to mu je bio naporan proces." ovo mi vraca nesto malo nade u ovaj grad, da je i dalje mozda ipak grad
Nije lik bio osnivač indexa nego njegov brat.
STRUŠNJACI,ZABORAVILI STE NJEGOVO NAJVEĆE I NAJPOZNATIJE DJELO,A TO JE"KUD PLOVI OVAJ BROD"KOGA JE NA SPLITSKOM FESTIVALU PJEVAO LEGENDA TALIJANSKE ŠANSONE SERGIJO ENDRIGO.
Bilo bi lijepo da objavite kad i gdje je sahrana
VELIKI NE UMIRU NIKAD!SAMO PROMJENE BORAVAK A NJIHOVA DJELA OSTAJU DA ZIVE VJECNO KAKO U NAMA TAKO I SA NAMA.IMAO SI SE ZBOG CEGA RODITI.VJECNI RAHMET TVOJOJ PLEMENITOJ DUSI I SABUR PORODICI.
Umro od muke gledajuci grad kako se pretvara u cirkus
Rahmet ti duši maestro, pozdravi raju gore!
Rahmet mu dusi. Smrt je normalan bioloski proces i prije ili kasnije sviju ce nas dodirnuti glas koji nema zvuk. Ispunimo nase obaveze na ovom svijetu a poslije dobrih meastra, doktora, radnika ce doci drugi, mladji ljudi koji mogu nastaviti i nadogradjivati na ovim temeljima.
Jedna od rijetkih osoba koje su zaslužile epitet gospodina - i maestra. Nek Vam je pokoj vječni, gospodine Arnautaliću! :(
Rahmet ti duši legendo!
Maestro i gospodin. RIP
Počivao u miru čika Eso...
RIP Maestro ;(
Vječna slava legendo,počivaj u miru
Rahmet mu duši pamti će ga stare generacije. Ode sve što valja kako ne umiru ovi hapci i bolesnici.