Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se šta dodati. Čovjek nije rekao nijednu riječ manjka ili viška.
Lahak mu rahmet
seljo(banned) hahah,kralj si
A zasto ovog Selju banovase koliko vidim vecinom su mu komentari u +,ne kontam u cem je fol??
Ja sam poznavo Hama Emrica. Hamu zelim rahmet dusi.
nesto najbolje i najistinitije sto je ikad iko rekao,
Jep.....'...im pomaze ova kurva od medjunarodne zajednice' ma naravno,..sad se balijanderi sjetili za jadac. Kada vam je ta medjunarodna dijelila i kapom i sakom suverenitet bez jednog konstitutivnog naroda,..pa kada su zavrtali i ruke i vrat Srbiji i Srbima da vam se nayebemo matere,..a posle i kada je slala sadaku od 47 milijardi,..e tad nije bila kurva Sada kad su vas svi skontali,..nema ni zavrtanja ruku Srbima, nema ni sadake,..e sad je kurva Kurve ste vi
Glup si ! hahahaha
Al fakat jesi xD
Rahmet mu dusi
Rahmet mu dusi, dobro je prokomentarisao, bas onako iz dushe.
Može li neko napisati šta je rekao? Nisam upratio. Hvala!
zacepi glupane !
Iskonski pol.analiticar ,bez fakulteta pol.nauka,osoba koji je u jednoj recenici sazela nasu sumornu stvarnost.Pocivaj u miru,"mali;veliki covjece."
Počivaj u miru, lj u d i n o ...
edindado.kordavicus je najveci kralj :-)
Nemam šta dodati...isto mislim...a Hami želim vječni džennet,raj ili bilo kako bilo,luksuz svakako...
dje si bolan sta ima?
Ima svašta,nije za priču...uglavnom...zdravo se....Šta ima na Krajini junačkoj?
Od sveg stecenog na drugi svijet mozemo ponijeti samo svoj karakter, Hamo je ostar na jeziku a dobar u dusi, nek mu je vjecni rahmet.
Baš tako nam je kako je i kazao...
Owned.
@edindado.karina Mater i otac su te pogano okotili!
Zamislite koliko mu je ovo bilo teško reći,imajući u vidu da je čovjek živio u komunizmu,sistemu gdje ovako što nije bilo "poželjno".Ja sam primijetio svojevrsnu strepnju u njegovom govoru tijela,želju da konačno kaže ono što misli,bez obzira na posljedice. Mi danas smijemo reći što nam je volja,a ćutimo kao "zaljeveni". U svakom slučaju,R I P dobri čovječe!
dobar si ;)
Pa napisa li neko sta je covjek rekao?! Pa i ovi koji su pripremili ovu informaciju mogli su reci sta je rekao ako navode da je dao najbolje definiciju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)