Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je jedan kreten i vodi istu politiku slobe i mladica.. vodi nas pravo u rat.. tog idiota bi trebalo smijeniti
genijalno !!! fenomenalno !!! boli pupo od smijanja !!!
Nije ti ta preporuka,bash dobra,poshto se ti u federaciji lako mogu prerachunati,i svatiti da su mnogobrojniji i tako u vecinskom broju,su mnogo jachi i brzo bih se odluchili na ponovni rat,na teritoriji bih-e,i morash dobro voditi rachuna da se to nebih desilo!!!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Kakva je sudbin onih profesora iz Bratunca.Ja ih potpuno razumim,oni su najobrazovanii dio srpskog naroda i oni se ponasaju u tome duhu.Srpstvo se uvijek branilo zlocinom,genocidom,fasizmom,sovinizmom,mrznjom sve sto nije srpsko,siledjijstvom i trgovinom dijece.Jadan li je taj narod.Oni su vodeca teroristicka sila u evropi. SRBI TERORISTI
NAFTA, DRZAVA, NJENI RESURSI, DRZAVNA IMOVINA, HIMNA, ISTORIJA, GLAVNI GRAD SARAJEVO, IDENTITET BOSNOHERCEGOVAC, BOSNA I HERCEGOVINA JE DRZAVA SVIH NJENIH GRADJANA!!!!!!!!!!! ZAPAMTITE SVI RUSITELJI, GENOCIDASI, UBICE , SILEDZIJE i NEPRIJAELJI BOSNE I HERCEGOVINE! SRBIJA I GENOCIDASI SRBI SU VJECNO ZAPISANI U ISTORIJI KO STO SU NACISTI, FASISTI, UBICE, SIlEDZIJE, RUSITEljI BOGOMOLJA MUSLIMANSKIH, KATOLICKIH I JEVREJSKIH, UNISTAVANJEM BIBLIOTEKA I KULTURE KO STO JE HITLER RADIO!!! SRBIJA JE JEDNA PRIMITIVNA TERORISTICKA, FANATSKA ORGANIZACIJA TERORISTA FANATSKIH SRPSKIH IDEOLOGA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI!
Pa ovaj coban je lud.Malo sluso cetnicke pjesme,malo sviro gusle i misli da je Srbin.Vise licis na magarca kad tako razmisljas cobane.
Umjesto Srbin neka stoji brisanje guze novinskim papirom.
Nedaj im Mile pardona
EJ NARODE JELI OVO NEKI NOVI CUNAMI NA PUTU ODLAZI DODIK NESTAJE REP:SRPSKA PA JE SADA UMJESTO SRBINA BROJ 1.SVASTA SRBI JADNI STE OSTAJETE BEZ GENOCIDNE JELI DA JA SLUCAJNO NE GRIJESIM:::
E da nam je ugurat jednog da je lafo neutralan a da ga mi kontrolisemo.Losto je Ganic bio Jugosloven.Pa da onda preglasavamo druge.
moze broj jedan al samo ako drugi covjek do broja jedan bude grunf a parlament preseli u lokalnu cvjecaru...
Izgleda da mi.......zenu.... veterinar guzi........Ne smijem....nista da mu...kazen ostace mi Sarenka........bez ginekologa.
Bosnia & Herzegovina is product of muslim terrorism!
srbi u Bosni su ratni zlocinci a ano sto zovu (rs) je GENOCIDNA TVOREVINA!!
Ufuro se laktasenko.....da je vrhovni coban broj jedan......hahahahaha !!!!!!