Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slike sve govore,,pijani Radmanovic i Inzko se smiju i šale a Sejdo i prljavi Hari zabrinuti i ljuti što ima ga uvali jedan pijanac i to do jaja,,,
Pa Hare možeš pozvati i njemca Westerwelle da vam upriliči , tebi i tom privjesku , tu veličanstvenu atmosferu na državnom nivou. Ministar Westerwelle s partnerom stupio u brak.
15 godina isti trik Harisa Silajdžiča . Čovjek madžioničar za zakuhati i onda sjesti i muljati godinama. A ovaj Komšić potrčko ima pravo svoje JA !!!
VRIJEME OHR JE DAVNO PROSLO
www.kraljevinabosna.ba
ala im ga uvalio pijani Radman,,ha ha ha ha ha ha ha ha
Silajđić-Komšić --- kao da su ih trebe izradile. Incko - Radmanović ---- samo im fali šah pa da zaigraju onako penzionerski. Šalu na stranu ali ukoliko se ne zabrani huškačka retorika kao predizborna kampanja može se svašta desiti. Radmanović ne treba učiti međunarodnu zajednicu šta treba a šta netreba da radi.Vrijeme je i da se OHR i visoki predstavnik oglase i osude pa i da konkretno sankcionišu one koji stvaraju nesigurnost stanovništva a sa tim i opstruiraju povratak svakog na svoje.
@Hajro Tako su i 1991 majmuni govorili.
... gej momci - uskoro zauvijek samo vas dvojica.
Ne znam zasto bi se sastajao sa ovom krastavom zabetinom i Mula Omarom. Cisto gubljenje vremena. Fotografija je fantasticna.
samo da se Z-A-R-A-T-I iNSALAH
Fujjjjjjjj, sram ga bilo! I njega ,a i Spirica!!! Nicija nije gorjela do zore pa nece ni Srpska!
@Kurbla: Pozdrav Kurbla! Ni ja nisam Bosnjak (nit cu ikad biti), vec Bosanac, a ni \"Jugoslaven\" mi ne smeta. Ali posto nema vise tih kategorija kod nas, napustio sam drzavu. Neka ipak u njoj zivu ljudi koji se smatraju Bosnjacima, velikim Srbima i Hrvatima. Pozdrav!
Narode opet vas levate ko zadnje papke. Sad, pred izbore valja upalit mrznju do usijanja. Njihova logika je da vas strpaju u glasacku kutiju i tamo da vas mlatnu cekicem u vugla kako bi izabrali jednog i neprevazidjenog (usput najkrivljeg za danasnju sudbinu BiH). Da, ja govorim o Gosp. Siladjzicu lafi i omegi svih nasiz zala. Moja je sreca sto za mjesec dana odlazim ovdalen (nadam se zauvijek). Ako vas zanima ja sam Musliman - Bosanac ne Bosnjak kako su me ne pitajuci preimenovali ovakvi kao Hari i njegova banda.
Tako je to kad Haris misli da može kad hoće i kako hoće. Može ali na mom qrcu...