Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogamo ja bih se zapitao kakav ste to narod kad stitite ovakve teroristicke spodobe, al bitno je da cete osuti po srpskoj policiji kako uznemirava mirne Bosnjake i Abu Hamzicu.
http://www.facebook.com/groups/edit.php?customize&gid=110522422191#/group.php?gid=110522422191
vlahadijo sjeme vam se zatrlo
nasli kod bosnja minskoeksplozivna sredstva,.... koga to cudi zna cijeli svijet ko su teroristi i fundamentalistii fanatici
Njega je fistik efendija Ceric smjestio negdje u djamiju ili neki mejtef-gdje ce mu zaista i biti najsigurnije skloniste,dok naivna policija luta,okolo,naokolo- a nebi ni trebali dirati postenog covjeka koji upravo pomaze,policiji i pravi red i mir.Pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE\"
Pitam se je li Cerić mislio na ovakva, kada je rekao, parafraziram: sad znamo gdje nam i je i skim nam je mjesto? Neka on ide tamo, neka njih ne dovode ovamo, mi smo Evropa, pa makar i ne bili u EU I zar ova ratna državljanstva nisu oduzeta već? kad će biti. Ovi zločinci su nam više nanijeli ljage i zla, nego što su pomogli.
Ko tebe napravi tako blentava\'?
Kao prvo mi nismo poturice, to ste vi srbi, a mi smo Turci. Zar se ne sjecate ko vam je pravio deke i bake.
Opet srbi podmecu povratnicima, ovo je skolski primjer zastrasivanja ljudi da se nesmiju vratiti na svoja ognjista. Stoka cetnicko-fasisticka!
nije nam prijatno što nas ovakvi kao ovaj odbjegli robijaš sramote, ali vala kad si vlah nema ti pomoći dobro su vas preci koji su samo volovima u šupke gledali naučili vi sada gledate u ekrane , ali ne ostavljate balegu
Sto nepukne nedje u dzamiji ko ona braca u iraku sto mu dizu sve u vazduh pa da budu nove markale.
Nasi lavovi su umrli od gladi. To ako su nasli i donjeli su.
Abu Hamza hoce da se digne negdje u vazduh izgleda... Sutra kad negdje pukne to ce biti i definitivna tacka na vize za Muslimane... Jer kad ste ovakve budale pustali i zatvora na odmor, kako neko da vam vjeruje?
A sto je ovaj MUP RS brz kad treba muslimane hapsiti...
Nema vam beograda zato ga i nemate ( oružje) inače vi srbi ste kukavive........