Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.superbosna.com/vijesti/zanimljivosti/sna%BEni_zemljotresi_prijete_balkanu/ evo vam najava zemljotresa :P kad ste toliko zapeli za njom
Štaje sa potresom od 31. 3 . 09 god . 3 45 h Gde su vam te informacije
Još jedan zemljotres, desio se na području Sarajeva rano jutros, 31. marta 2009. gdoine u 3:46 sati. Prema informacijama iz Kantonalnog operativnog štaba Civilne zaštite potres se desio 16 kilometara sjeveroistočno od Sarajeva na području planine Ozren. Magnituda potresa u hipocentru iznosila je 3,8 Richtera, a intenzitet u epicentru je bio 6 stepeni Merkalijeve skale.
Šta se ovo trese svako malo, probudi me jutros kad mi je najslađe bilo
To vam je kazna što ne ugasiste svjetla prije par dana
u koliko sati ste osjetili ovaj zadnji mene je isto oprobudilo u podruciju kiseljaka
ništa od mog spavanja
I EVO OPET ZEMLJOTRESAA
dragi eh, vidim da si poznavalac bozijih puteva, pa bih bila zahvalna da mi odgovoris zasto je bozija kazna uvijek neselektivna???
da nije miske ako nije dzeko xD
Ovaj je bio jak dosta.Nema straha nad Allahovim strahom!!
e ovo nije Dzeko zabio, sigurno:):)
Evo i ja ne mogu nazad u krevet dok se ne prestanem tresti. Nema mi nista mrze od zemljotresa koji me probudi pa ne znam ni gdje sam ni sta sam. Bio je pojak, ja sam na Kosevu i kuca je bas fino zaplesala cile mile. a prije jedno sat dva je bio jos jedanali slabiji i kraci tako da sam mislio da mi je nesto palo sa stola kad sam se probudio. Bas gadno. Sad me strah hoce li opet.
i mene probudi ovaj, govno se u meni smrzlo. necu vise zaspat ne ne
super, ev sad me probudio jos jedan zemljotres, al ovaj put je bio puno jaci...