Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bježi ba Bahrija, nismo znali da nemate para. Pa normalno da nemate kad su tvoji pajdaši sve pokrali. Ko je jamio, jamio.
Razbijalo se i palilo, kažu falilo je novca za par preduzeća sa nerentabilnom radnom snagom koji ništa i ne rade, a kobajagi ne primaju plaću preko 10 godina, šta radiš tolike godine? Idite sad Širanoviću koji je zapalio za Austriju i Fahrudinu nek vam isplati novac jer su vas dobro preveslali.
Pa kad optuzujes Radoncica, znas li kome je Čaušević davao kredite i poticaje iz budzeta TK?????????
Ovom premijeru više bi odgovara funkcija stečajnog upravnika TK.
Hajd da vidimo hoce li biti kakvih istraga i da li ce neko zavrsiti napokon u zatvoru. Kada je novac u pitanju, pa pokusajte naplatiti dugove nasim tajkuni za poreze, za PIO itd. Krenite od clanova savjeta koji su se trpali da postanu ministri u novoj vladi, udruzenje poslodavaca i slicni. Ima tu mnogo novca za naplatiti, samo provjerite izvode poreske uprave i eto novca.
kakv bolan poreska uprava,to je leglo kriminala,pljacke i korupcije. znam lika iz kalesije,prije 5 godina dosao u tuzlu sad ima 250 000 hiljada maraka privatnog voznog parka ispred zgrade, svi zaposleni u poreskoj. al se zivi bosanski san ;-)
Pa zato i kazem. Pravi premijeri i pravi drzavnici ce se poznati po tome da krenu raskrinkavati taj kriminal. Ima poreska sve zapise, smao sto ih boli briga za dugovima odnosno naplatom istih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako kod nas kazu: Pare nisu problem, para nema.
Dizu kredite da bi mogli plate podeliti ,to je van svake pameti