Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je dobro sto je Komsic u predsjednistvu! Dodik i Covic bi nas sramotili na svakom koraku, ovako imamo samo Dodika koji je sramota za ljudsku vrstu.
Nemoćni Dodo kao i inferiorni i manji bh. entitet u raspadanju!
Jacques Chirac "Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU) 😞
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dodika treba poslati na neki sajam cvaraka ako postoji. On je bas za toga.
Korida je za njega, a moze i da zapjeva ispod satora!
Papak!
On može u svoje ime a ne u ime cijelog Predsjedništva jer nijedan, ni 2 člana ne predstavljaju Predsjedništvo.
Daferovic definitivno stvoren za komemoracije i sl
balvan!
Dodick je seljačina neotesana.
Haha Dzaferovic spadalo otisao na komemoraciju? Jako bitno oces li se ti Dzaferovicu pojavit ili neko iz Bih jer smo jadna drzava i nebitni smo. Sta ces rucat Dzaferovicu tamo samo krmetinu sluze?
Papak najveći.
oblutak
Zato sto je Sirak osudio javno cetnicke agresore da cine teske zlocine u agresije srpake armade na BiH i Hrvatsku..a svakako njega ne bi ni pozvali..krkan ostaje krkan
Krmku smetalo sto neko drugi ide jer nemoze Putinu lizati jajca u Francuskoj
Pa onda Džaferovića poslali! Bolje bi BiH krava Šarava predstavila u Parizu nego Džaferović. Šarava izvini!!!!
hehehehhe .. mile i vucic su los i dobar policajac .. igraju igru .. a vucko poslao Anu... oko cega blento pravi glupost .. pa svaki francuski predsj.slijedi nametnutu politiku i ima samo malo prostora za unosenje promjena pa tako i makron... a oni gledaju sve to ... sto ovaj pravi BIH problem a srbija poslala svog predstavnika ..pa da se slizu sa francuzima protiv BIH i kosova, uz to i interes..
da su pametni kao ato nisu isli bi i putinu da razgovaraju a ne da dodik i vucic tumace njima stanje u regiji
Koji je to dorat j,bote.
Samo neka ba-ja nastavi sa prkošenjem, pa bumo videl dokle će ga to dovesti : ...Lice je sa crne liste Amera ..., ne prihvata ispunjenje več donesenih zakona i državnih regula , ne dozvoljava odlazak na sahranu svjetskog lidera.., sve što radi , radi za interese Srbije i Rusije , a protiv zemlje čiju platu prima , i za koju je položio zakletvu... Kakav to čovjek moraš biti , pa da sve to ujediniš u svojoj ličnosti? Mislim da svi normalni ljudi znaju odgovor...
Dobro, kakve su pravne posljedice ovog mamutskog ponasanja? Kakve posljedice ce Dodik snositi? Sta ce Komsic i Dzaferovic uraditi povodom umal skandala? Zasto za ime svijeta gradjani BH podnose ove budalastine?