Žalili se odbrana i Tužilaštvo BiH
0
Uložena žalba na presudu Mevlidu Jašereviću
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nigdje ti veze prica :D uopste nisam bosnjak, a da znas imalo filozofije, znao bi o cemu pricam :D ali vi ste svi paranoicni...ampak, ti, denzel...da ne nabrajam sad...nevezano za pleme...svi ste u nekim teorijama zavjere, nekim semama hrvata, srba, bosnjaka..... :D
Sta je sa Andersom Breivikom koji je napraio masakr,koji je ubio 69 osoba? Maksimalna kazna 21 godina. Mevlid Jasarevic ispalio stotinjak metaka na Americku ambasadu, ranio policajca 18 godina zatvora.. I opet na kraju Mevlid terorista, Breivik umni bolesnik... Zalosno!
Da prevedem sa tvz. bosanskog sta je pisac, odnosno @moke, htio da kaze. Dilema je osuditi teroristu ili ne, jer ako ga osudimo saljemo losu poruku kako ne cijenimo svoju bracu i nezahvalno im zabijamo noz u ledja, a oni su dosli da se bore za nas u ime sirenja islama, a ako ga ne osudimo pokazace se da otvoreno podrzavamo terorizam. Kako biti eeeben a da ti ne udje. Zeznut slucaj.
problem sa ovim slucajem zadire u stari problem etike - da li prestupnike kaznjavamo ili pokusavamo da djelujemo preventivno? ako pretpostavimo da zelimo kazniti prestupnika, onda je kazna mevlidu neproporcionalna ucinjenom djelu. no ako gledamo sa preventivnog stanovista, on je jedna jako opasna osoba i niko ga ne bi zelio vidjeti na ulici. zeznut slucaj.
*-------- BITNO JE BITI BOŠNJAK ----------*
Većina muslimana iz Bosne laže da su Hrvati, a neki čak lažu i da su Srbi, jer i njih bolje primaju. Bar nemaju terorista kao onaj što je medu 10 najopasnijih na američkoj listi.Neki čak farbaju kosu u plavo i nose leće odnosno kontaktna sočiva plave boje da izgledaju plavooki kako bi se što manje isticali. Eto vam Cace, Mevlidi i Medunjanini, pa nastavite takoi! Kako su krenuli neće dići samo most da zaobiđu Bošnjake i uvesti vam vize, nego će i zid podići oko 12%!
Kada kažeš Bosna u svijetu svi pomisle da je to tamo negdje gdje je još uvijek rat i Mevlidi pucaju po stranim ambasadama, tako da neće biti iznenađenje kada se neki njegov nasljednik, koji je u zatvoru posao veliki vjernik, raznese u nekom od šoping centara. Zahvaljujući Mevlidu kada čuju da si iz Bosne svi bježe. Zato mnogi mjenjaju imena i prezimena u zapadnjačka koja uzmu od muža ili žene da se utope u masi, a djeci daju ista takva imena, jer znaju da ih neće ni zaposliti ako saznaju da su iz Bosne.
Koliko je trebalo da dobije čovjek koji je uzeo vlast u svoje ruke? Šta da je upucao tvoju majku, sestru, ženu...? Kako bi ga popljuvao, veze nemaš!
trazim nekog jakog srbina da me bichuje i analno obradi.
jarane, 18 godina. da je ubio 10 000 Bošnjaka ne bi toliko dobio...