Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju će 'ispast' da se građani kao nešto pitaju...žalos'
Ma da moji basanci, u eu pa je sve dobro da da
ja mislim da bi hrvati glasali protiv samo da zajebu stvar :) mi smo svakako ionako u eu sa hr putovnicama
Ovi 78% posten narod, ostali 22% lopovi i babini sinovi koji nemaju tezak život kao ostali napaceni bosanskohercegovački narod.
Nece nas primiti nikada jer uzimaju sa ovih prostora sve sto hoce i rade ovdj sta hoce. Nisu budale da nas primaju, ali smo svi mi ispali budale nasjedajuci na njihove price o nacionalnim drzavama.
neće nas primiti radi nas, već radi širenja prostora i tržišta, i da EU želi da nas primi kakvi god da smo kako ne razumijete osnovne stvari, već samo ponavljate ono što čujete, zar niste čuli za Bugarsku recimo..
ma samo lazu,, necemo u EU necemo u NATO , smrt kapitalizmu
mene nije niko anketirao
ni mene, niko i nikad.. a fol svake godine da im rečem: ja sam protiv
ovi koji ne podrzavaju su velki srbi koji zele sa russijom, ili velki muslimani koji zele sa saudijom.
Još malo vam nedostaje da postignete rezultate iz S Koreje, Kad se objavi ovakva informacija, onda se napiše: 1. Ispitano je __________ stanovnika BiH. 2. Postavljana su slijedeća pitanja, 3. Ispitivanje je obavljeno .............. u mjestima 4. Starosna struktura 5. Obrazovna struktura itd a šta ste vi napisala, tamo neka DEI koja je napravila tzv anketu po narudžbi i normalno je da rezultati trebaju biti naručeni.
i VM usvojilo.. znači, sve normalno :) jao što će biti dobro kad odu na evropske plate od 28.000 KM
Anketirano 1200 osoba u Federaciji 60% ili 720 u RS 37,5% ili 450 i u Brčko distriktu 2,5% ili 30% inače sve rodbina zaposlenih u Direkciji za evropske integracije.
Onih 12% se uvalilo preko stele u drzavne jasle,pa i ne bi u EU :D
Nazad u osnovnu, pa ponovo učiti sabiranje i oduzimanje do 100
Konacno da nekome zapne za oko
Neće Bakir EU, kaže prije ću ja zaposlit nekog nego Bih u EU da udje...