Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci drugo nego Masicu svaka cast....
Predratno obrazovanje je bilo odlično, samo ga je trebalo nadograditi i prilagoditi savremenim tokovima. To se sve urušilo da bi se se tobože nešto novo i nikada viđeno napravilo. Više od pola ovoga je izmišljanje tople vode jer oni koji vode ovakve i slične projekte u stvari ne znaju mnogo o materiji pa im je sve novo i interesantno. I još im treba aplaudirati, molim lijepo. Tuga, tuga, tuga.
Čujete nešto da pucketa? To mi ona stvar puca za ovih 60 dislike-ova. Ofirni ste, al' skroz. Nisam ja kriv što istina boli.
vidi se da su komentatori ovog članka naručeni iz PR odjela lopova Mašića i SDP krimi partije
Ministar Mašić naglasio je da se, u skladu s razvojem demokratskog društva, sve više treba afirmirati pedagoški pluralizam koji podrazumijeva postojanje različitih pedagoških pravaca kao što su npr. waldorfska i montessori pedagogija koje su prezentirane na ovom skupu i imaju specifičnosti kad je u pitanju predškolski odgoj i obrazovanje. Sve pohvale i naravno u buducnosti ocekujem sto bolje obrazovanje, jer jedino ono nas moze izvuci na pravi put.. Mislim na cijelu drzavu
Masicu zna se ko radi svoj posao dobro...svaka ti cast za svaki korak koji se poduzme za nasu djecu,ona su nasa buducnost...
Moje licno misljenje je da je predskolski odgoj najvazniji za razvoj djeteta, posebno zbog toga sto dijete ulazi u, hajmo reci pocetnu fazu socijalizacije. Predskolski odgoj, na neki nacin, predstavlja dopunu, ali i nadogradjivanje porodicnog odgoja. Zbog toga upucujem sve cestitke organizatorima i ucesnicima ove konferencije.