Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast...bas me nasmija...:)
ZABAVNO...:) Meni je cool, ne znam sto se vi klincite...bas je originalan...i zna da jase ;)
A one budale sto govore: \"Nek se Bosnjaci vrate, vidjece kako ce proci\" Ti ili ce prvi ici iz BiH, ili ce nam dati povod da ih unistimo. Ili ce se primiriti ako nisu kriminalci.
A hvala onim budalama s druge stvare koji su pokusali napraviti od BiH nefunkcionalnu drzavu, pa su sad najave i pritisci da se ta zloupotraba ukloni i da BiH bude funkcionalna. Znaci i taj \"noz\" ce se istupiti.
Tako ti, tako i oni s druge strane.
Kriminalci i oni kojima se ne zivi zajedno ce izaci iz BiH. Svaka cast onim povratnicima koji su se vratili na svoje. E to se zove HRABROST. I takve ljude treba podrzavati. A ne lupati glupe komentare iza kojih nemas pozadine.
Ciji si ti igrac uopste????
De vise od*ebi dosadan si vise. A glup si ko\' kur*c. Mi trebamo zajedno a tebi ako to nije jasno idi razmisli i zakljuci. Sta je tvoja strategija otjerati sve Srbe iz Bosne? Pa da te NATO poravna sa zemljom i da Bosnjaci budu krivci? Niti oni mogu tjerati nas niti mi njih. Moramo zajedno. Kriminalcima se sudi i mora se suditi zato treba da postoji pravna drzava. Ako si toliko glup nemoj se ni javljati.
to marko kralju :)) respect
BOLJI JE OVAJ http://www.youtube.com/watch?v=zYi81OlpQB0&feature=related Legenda
Bedevija Mica! Bedevija=Kobila.
OOOOOOOOOOOOOOUUUOOOOOOOOOOO DRAGOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!DRAGOJAAAAAAAAAAA;OOOooOOOOOOOOOOOOOOOO hahhaha http://www.youtube.com/watch?v=6TS5KmR7fVE&feature=related ici ce da se bori na spansku koridu sa bikovima :)
http://www.youtube.com/watch?v=6k4MefYCryI&feature=related hahahh,servi vole zivotinje :)
ja ovih n@cionalistickih mamlaza sto se odma kote ko salata,ej ba ljudi ima nas normala ovdje i vi ste nam mnogo pegla,sta koga briga vise ko je koje vjere i odakle je.bjez nazad u svoju selendru i budi zatucan i primitivan koliko hoces marko je legenda,idol,svaka mu cast,ocam da ga je gdje nafatati pa popiti koju sa njim,a pred kafanu mu zavezati par raznih zivotinja,bas me int sta bi izabrao sve najbolje care i svaka ti cast
dojaha ga do sinjega mora...