Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je od uvijek bila i ce ostati zauvijek i ne moguce da Haris odgovoran za sve sto se desavas niko ne prica .... izdajicama
zao mi je ovoga naroda sto su dozivjeli ovj genocid a Haris i Zeljko su normalni ljudi i govore ono sto misle da je srece i da je covjek dodik bio bi tu itrazio oprostaj od naroda(mada se to nikad oprostit nemoze) a ne samo prica gluposti koje normalnog covjeka u opste na zanimaju
Možda vaš frtalj BiH neće ali naša polovina BiH ima i imaće specijalne veze sa našom braćom. Ako bog da kad ode MZ biće i jedna država. Neće nama Drina biti granica.
Neka, trebaju nam ovakvi komentari poput RS, Bambusa is ostalih Srboljuba da nas podsjete zasto mi sa onom istocnom zemljom necemo vise nikad ni pod razno! A nase Bosne nedamo ni milimetar!
Gledam LK piše MUP RS gledam pasoš piše Srbija gledam šup ak vidim BiH.
@bambus@Dika -jeste coravi -pa vi nevidite na tegu zemlje,a filozofija vam prava bolesnicka, kad ce te shvatiti nedoumci da nesto sto tvrdo stoji na karti Evrope nije tako lako izbrisati.kad ce te jednom shvatiti da ste jedini tikvani u svijetu koji ne priznaju nezavisnu BIH,u ostalom brljaviti moze ko sta hoce -ipak zivimo u demokratskom drustvu tako da vam mnogo netreba ni zamjeriti !!ozdravicete vi valjda nekad mada sumnjam u takav final.Harisu kao i Komsicu svaka cast ,jedini su koji se ne plase svojih izjava i svoga misljenja.jos jedno pogledaj licnu kartu i pasos -ako neznas citati daj nekom nek procita sta je napisano _Bosna i Hercegovina jednom i zauvjek .
Eto Haris ti je rekao koliko ste uspjesni i kakva vam je sadasnjost. Uzivajte u rezultatima izlaska na referendum pocetkom 1992 a mi cemo u nasoj Republici Srpskoj.
Ukopati zrtve Bratunca ali Muslimana i Srba u isto vrijeme, to bi bilo cool!!! Solidarnost do jaja, klali smo jedno drugo ali hajmo sada da pomognemo u ukopavanju!
@Bambus, Dika i @decko Vasa frustracija cinjenicom da BiH, kakva takva, postoji zadnjih 14 godina govori nam implicitno o nasem rastucem uspjehu.
Sjetite se price o Perici i vuku...
E kada covjek vidi ove koljace kojima nije dosta ubiti bebu od 6 mjeseci i staricu od 110 godina, nego jos i provociraju i ismijavaju se tome, onda znas da rat nikada nije prestao. Fuj smece jedno odvratno pocrkalo da Bog da.
Šta ovaj mentol stalno zakuhava?
Odakle tebi zemlja BiH. Imaš dečko trokut SA-TZ-ZE i to ti je sve što imaš i što ćeš imati. A Haris je uz Aliju najveći krivac za zločone na sve tri strane jer je neuki muslimanski narod nahuškao na komšije Srbe i navukao na glasanje za nezavisnost nakaradne tvorevine.
Bosna je od uvijek bila i ce ostati zauvijek i ne moguce da Haris odgovoran za sve sto se desavas niko ne prica .... izdajicama
Zanimljivo. Komentari protiv BiH i Harisa prolaze, a moj komentar o zlocinima susjedne drzave nad bebama administrator nije htio objaviti. Koje filtriranje