Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heroj zauvijek
R.I.P Avdi Palicu
neka ti je vjecni rahmet.... i zamolio bih ove \"ripovce\" da se okane tog kričćanskog vjerskog obicaja
Nama se i mrtvi mooooraju prilagodjaaaaaavat pa cemo zato komunistu sahraniti u haaaaremu dzaaaaamije ! Dosta smo se mi prilagodjaaaaaaavali, nek\' se oni sad malo nama prilagodjaaaaaaavaju !
@ateista Pa onda je to nepostovanje njega, ako ga sahranjuju u dzamiji !!!! Cojvek bio komunista, a oni njega u dzamiju... Kakvo nepostovanje mrtvog covjeka !!!
R.I.P. velikom heroju i muceniku... najvecem u Bosni u Hercegovini. On je bio jedini komandant koji se zrtvovao za svoje ljude, a ne za obliznje granape i mutne poslove. Nema vece licnosti u posljednjem ratu od Avde Palica...a sramota je da on u Sarajevu nema ulicu, a imaju kojekakve Azize Sacirbegovic ili lopovi iz Merhameta kao sto je Fetah Becirbegovic. Samo moguce je da je ipak rijec o sahrani, a ne vjerskom obredu...jer je Avdo Palic bio komunista i titoista.
Ell Fatiha....
bilo bi bolje da ga se uz vojne pocasti moglo ukopati u Zepi.
Radi se, hebili jedni, o dzenazi a ne ukopu :S jel se to stidimo svog identiteta pa bi rado da nas ukopavaju i sahranjuju kao sto su radili 91-95 po inim stratistima.
Nepotpuna vijest! Rekli ste gdje, i da je danas dzenaza ali ne i u koje vrijeme! Oni koji bi mozda i otisli da samo o vama ovise za ovu vijest ne bi znali kad da se pojave u haremu.
Ne moze biti uz najvise vojne pocasti jer danasnja vojska BiH i Armija ciji je Avdo bio pripadnik nemaju nista zajednicko ! Jer da imaju onda bi na Avdinoj sahrani bilo troclano predsjednistvo! Druga stvar je sto danasnja vojska ne moze biti u krugu dzamije! Znaci te \"vojne pocasti\" mogu podrazumjevati samo neko udruzenje neke grupe neke frakcije nekih muslimanskih boraca iz proslog rata! Prema tome molim sa-x.com da realno izvjestava!
Avdo, hvala vam! Bili ste, i ostat cete veliki covjek i heroj.
R.I.P AVDO!!! pamtimo te zauvjek!!! smrt svakakoj srbskoj dusi...
El-Fatiha, pukovnice!