Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte sta kaze Doris Pak; http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Pak-Federalni-politicari-da-se-ugledaju-na-Dodika-120423.html
Ovo je već kvalitetnija i bitnija vijest...konačno ekonomija..pa makar u ovom površno informativnom izdanju..hmmm..pitam se zašto ovdje nema komentara....gdje su sad svi oni silni znalci, pametnjakovići, heroji i \"face\" koji \"krase\" teme poput \"patriotizma\", rata i političara.... Nije govori li sama ta činjenica o svim tim komentatorima ( većini njih)? Ne govori li to na kraju o nivou prosvjećenosti našeg društva? NE govori li to kako jadno i smiješno izgleda svaki oblik arogancije od bilo kojeg pojedinca iz ovog našeg desktonskog društva?